Beecolor BVBA

Contactgegevens Beecolor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beecolor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beecolor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Dreef 9; 2820; Bonheiden (Rijmenam), België

Telefoon (phone): 015 51 63 52; 015 52 98 84 (+32-015 51 63 52; 015 52 98 84) 015 51 63 52; 015 52 98 84 (+32-015 51 63 52; 015 52 98 84)

Fax (fax): 015 52 04 27 (+32-015 52 04 27) 015 52 04 27 (+32-015 52 04 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beecolor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beecolor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beecolor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beecolor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beecolor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beecolor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beecolor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beecolor BVBA
Products information Beecolor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09307586669
Ondernemingsnummer: 2188171386
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 586,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Painting contractors; Painting - Industrial

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beecolor BVBA
(Get full report from official database of BE for Beecolor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beecolor BVBA
Addition kinds of activities for Beecolor BVBA

363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
01610408. Endive boerderij | Endive farm
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
35520102. Bobbins, textielmachines | Bobbins, textile machinery
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
38210400. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
49599901. Strand onderhoud schoonmaken | Beach maintenance cleaning

Werken bij Beecolor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beecolor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beecolor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beecolor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

 • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

 • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

 • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

 • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

 • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

 • Servicetechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

 • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GAST & THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

 • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

 • Magazijnbediende (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

 • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: PANAMA GROUP

  Type: Vaste Job

  Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

 • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van Beecolor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Beecolor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beecolor BVBA. Laat een reactie achter voor Beecolor BVBA. Beecolor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beecolor BVBA. Leave a respond for Beecolor BVBA. Beecolor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beecolor BVBA op de google maps. Adres en contacten Beecolor BVBA
Location of Beecolor BVBA on the google maps. Address and contacts of Beecolor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Beecolor BVBA Beecolor BVBA: BLOEMENWEELDE BVBA | Regina Caeli-internaat | A.C. LEPTINES | BUR. EXPERT. IMMOB. JONNE | DE POST

Other related companies as Beecolor BVBA: BLOEMENWEELDE BVBA | Regina Caeli-internaat | A.C. LEPTINES | BUR. EXPERT. IMMOB. JONNE | DE POST

Beecolor BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beecolor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09307586669. Het bedrijf Beecolor BVBA bevindt zich op het adres: Korte Dreef 9; 2820; Bonheiden (Rijmenam). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 586,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors; Painting - Industrial.
De hoofdactiviteit van Beecolor BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beecolor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beecolor BVBA, openstaande posities, locatie van Beecolor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beecolor BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beecolor BVBA, company assigned to the tax number BE09307586669. The company Beecolor BVBA is located at the address: Korte Dreef 9; 2820; Bonheiden (Rijmenam). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 586,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors; Painting - Industrial.
The main activity of Beecolor BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Beecolor BVBA is not available. You also can look at reviews of Beecolor BVBA, open positions, location of Beecolor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beecolor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beecolor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beecolor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beecolor BVBA, employees, financial statistics.