Batitrave SPRL

Contactgegevens Batitrave SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Batitrave SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Batitrave SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Echevinage 21; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 59 19 (+32-02 374 59 19) 02 374 59 19 (+32-02 374 59 19)

Fax (fax): +32 (82) 212-68-84 +32 (82) 212-68-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Batitrave SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Batitrave SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Batitrave SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Batitrave SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Batitrave SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Batitrave SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Batitrave SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Batitrave SPRL
Products information Batitrave SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06272613525
Ondernemingsnummer: 9671508789
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Batitrave SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Batitrave SPRL
(Get full report from official database of BE for Batitrave SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Batitrave SPRL
Addition kinds of activities for Batitrave SPRL

289902. zuren | Acids
832201. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service
26210305. Condensor papier | Condenser paper
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
37280200. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
39990507. Wedstrijden en wedstrijdboeken | Matches and match books
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair

Werken bij Batitrave SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Batitrave SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Batitrave SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Batitrave SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

 • Administratief medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

 • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

  Type: Dienstenchequebaan

  Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Freelance Accountant (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

 • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Batitrave SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Batitrave SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Batitrave SPRL. Laat een reactie achter voor Batitrave SPRL. Batitrave SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Batitrave SPRL. Leave a respond for Batitrave SPRL. Batitrave SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Batitrave SPRL op de google maps. Adres en contacten Batitrave SPRL
Location of Batitrave SPRL on the google maps. Address and contacts of Batitrave SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Batitrave SPRL Batitrave SPRL: SPAR | Astraco | PARKHOTEL | YVO SWINNEN | FRANZ HEINEN

Other related companies as Batitrave SPRL: SPAR | Astraco | PARKHOTEL | YVO SWINNEN | FRANZ HEINEN

Batitrave SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Batitrave SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06272613525. Het bedrijf Batitrave SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de l'Echevinage 21; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Batitrave SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Batitrave SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Batitrave SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Batitrave SPRL, openstaande posities, locatie van Batitrave SPRL op de kaart.

Batitrave SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Batitrave SPRL, company assigned to the tax number BE06272613525. The company Batitrave SPRL is located at the address: Avenue de l'Echevinage 21; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Batitrave SPRL were not found.
The main activity of Batitrave SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Batitrave SPRL is not available. You also can look at reviews of Batitrave SPRL, open positions, location of Batitrave SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Batitrave SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Batitrave SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Batitrave SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Batitrave SPRL, employees, financial statistics.