POLYCAR DE BELGIQUE

Contactgegevens POLYCAR DE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLYCAR DE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLYCAR DE BELGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1 Zoning Industriel de Ruette Latour- 6761 Latour - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-63-21-95-68 32-63-21-95-68

Fax (fax): 32-63-21-95-68 32-63-21-95-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLYCAR DE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLYCAR DE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLYCAR DE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLYCAR DE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLYCAR DE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLYCAR DE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLYCAR DE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLYCAR DE BELGIQUE
Products information POLYCAR DE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE09856628417
Ondernemingsnummer: 3992950439
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in POLYCAR DE BELGIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - recovery and recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLYCAR DE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for POLYCAR DE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLYCAR DE BELGIQUE
Addition kinds of activities for POLYCAR DE BELGIQUE

20419902. Maisgranen en vlokken, voor gebruik van brouwerijen | Corn grits and flakes, for brewers' use
27590102. Valuta: gegraveerd | Currency: engraved
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij POLYCAR DE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLYCAR DE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLYCAR DE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLYCAR DE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

 • Host(ess) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

 • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

 • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

 • Lader (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

 • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

 • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • student mecanicien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

 • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

 • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BN60

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

 • Service technieker M/V (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

 • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Select HR Brugge

  Type: Vaste Job

  Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

Zoek naar antwoorden van POLYCAR DE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of POLYCAR DE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLYCAR DE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor POLYCAR DE BELGIQUE. POLYCAR DE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLYCAR DE BELGIQUE. Leave a respond for POLYCAR DE BELGIQUE. POLYCAR DE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLYCAR DE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten POLYCAR DE BELGIQUE
Location of POLYCAR DE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of POLYCAR DE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come POLYCAR DE BELGIQUE POLYCAR DE BELGIQUE: B & S | ELECTRA DROOGKUIS | Gerarda | LEUNIS MONIQUE | Oasis

Other related companies as POLYCAR DE BELGIQUE: B & S | ELECTRA DROOGKUIS | Gerarda | LEUNIS MONIQUE | Oasis

POLYCAR DE BELGIQUE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLYCAR DE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856628417. Het bedrijf POLYCAR DE BELGIQUE bevindt zich op het adres: 1 Zoning Industriel de Ruette Latour- 6761 Latour - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastics - recovery and recycling. Producten gemaakt in POLYCAR DE BELGIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLYCAR DE BELGIQUE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLYCAR DE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLYCAR DE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van POLYCAR DE BELGIQUE op de kaart.

POLYCAR DE BELGIQUE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLYCAR DE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE09856628417. The company POLYCAR DE BELGIQUE is located at the address: 1 Zoning Industriel de Ruette Latour- 6761 Latour - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastics - recovery and recycling. Products created in POLYCAR DE BELGIQUE were not found.
The main activity of POLYCAR DE BELGIQUE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POLYCAR DE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of POLYCAR DE BELGIQUE, open positions, location of POLYCAR DE BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLYCAR DE BELGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLYCAR DE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLYCAR DE BELGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLYCAR DE BELGIQUE, employees, financial statistics.