Balcaen E

Contactgegevens Balcaen E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Balcaen E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Balcaen E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaaistraat 36 Box 3; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 378 41 20 (+32-09 378 41 20) 09 378 41 20 (+32-09 378 41 20)

Fax (fax): +32 (67) 753-27-34 +32 (67) 753-27-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Balcaen E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Balcaen E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Balcaen E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Balcaen E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Balcaen E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Balcaen E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Balcaen E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Balcaen E
Products information Balcaen E

BTW identificatienummer (tax): BE04623291015
Ondernemingsnummer: 6847747802
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Painting contractors; Paper hangers; Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Balcaen E
(Get full report from official database of BE for Balcaen E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Balcaen E
Addition kinds of activities for Balcaen E

342199. Bestek, nec | Cutlery, nec
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
596201. Voeding automaten | Food vending machines
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
51490602. Gezond voedsel | Health foods
72190101. Kledingmakerij, materiaal van de klant | Dressmaking service, material owned by customer

Werken bij Balcaen E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Balcaen E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Balcaen E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Balcaen E. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch medewerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

 • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Servicetechnieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

 • TECHNIEKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

 • Magazijnier (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

 • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

 • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

 • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Team leader magazijn (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: WEVER &DUCRE

  Type: Vaste Job

  Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

Zoek naar antwoorden van Balcaen E in sociale netwerken
Look for responds of Balcaen E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Balcaen E. Laat een reactie achter voor Balcaen E. Balcaen E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Balcaen E. Leave a respond for Balcaen E. Balcaen E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Balcaen E op de google maps. Adres en contacten Balcaen E
Location of Balcaen E on the google maps. Address and contacts of Balcaen E

Andere gerelateerde bedrijven als come Balcaen E Balcaen E: COIFFURE MAURICE | PWA ZEDELGEM | Poitevin André | RAYMOND ROORDA | OPTIQUE XHAFLAIRE

Other related companies as Balcaen E: COIFFURE MAURICE | PWA ZEDELGEM | Poitevin André | RAYMOND ROORDA | OPTIQUE XHAFLAIRE

Balcaen E is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Balcaen E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04623291015. Het bedrijf Balcaen E bevindt zich op het adres: Kaaistraat 36 Box 3; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 101,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors; Paper hangers; Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Balcaen E is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Balcaen E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Balcaen E, openstaande posities, locatie van Balcaen E op de kaart.

Balcaen E is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Balcaen E, company assigned to the tax number BE04623291015. The company Balcaen E is located at the address: Kaaistraat 36 Box 3; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 101,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors; Paper hangers; Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Balcaen E is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Balcaen E is not available. You also can look at reviews of Balcaen E, open positions, location of Balcaen E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Balcaen E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Balcaen E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Balcaen E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Balcaen E, employees, financial statistics.