Bal P. Realisaties

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Bal P. Realisaties
Private companiesWater Transportation • Bal P. Realisaties

Contactgegevens Bal P. Realisaties: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bal P. Realisaties: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bal P. Realisaties

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Floris de Cuijperstraat 15; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 440 73 16 (+32-03 440 73 16) 03 440 73 16 (+32-03 440 73 16)

Fax (fax): 03 440 78 45 (+32-03 440 78 45) 03 440 78 45 (+32-03 440 78 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bal P. Realisaties: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bal P. Realisaties"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bal P. Realisaties"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bal P. Realisaties, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bal P. Realisaties. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bal P. Realisaties, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bal P. Realisaties. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bal P. Realisaties
Products information Bal P. Realisaties

BTW identificatienummer (tax): BE06780456542
Ondernemingsnummer: 3799591064
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Bal P. Realisaties zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bal P. Realisaties
(Get full report from official database of BE for Bal P. Realisaties)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bal P. Realisaties
Addition kinds of activities for Bal P. Realisaties

637101. pensioenen | Pensions
24490102. Boterkratten, hout: draadbinding | Butter crates, wood: wirebound
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
38429903. Autoclaven, ziekenhuis en chirurgisch | Autoclaves, hospital and surgical
39999943. Window squegees | Window squegees
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand

Werken bij Bal P. Realisaties: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bal P. Realisaties: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bal P. Realisaties. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bal P. Realisaties. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

 • Carrossier (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

 • Technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

 • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

 • Foliedrukker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

 • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

 • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: DCO Geetbets

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

 • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Vaste Job

  Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

 • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

 • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van Bal P. Realisaties in sociale netwerken
Look for responds of Bal P. Realisaties in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bal P. Realisaties. Laat een reactie achter voor Bal P. Realisaties. Bal P. Realisaties bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bal P. Realisaties. Leave a respond for Bal P. Realisaties. Bal P. Realisaties on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bal P. Realisaties op de google maps. Adres en contacten Bal P. Realisaties
Location of Bal P. Realisaties on the google maps. Address and contacts of Bal P. Realisaties

Andere gerelateerde bedrijven als come Bal P. Realisaties Bal P. Realisaties: LUCIFER FONDUE - STEENGRILL | AARGUS | CARON | CARROSSERIE STIJNS | DOVA

Other related companies as Bal P. Realisaties: LUCIFER FONDUE - STEENGRILL | AARGUS | CARON | CARROSSERIE STIJNS | DOVA

Bal P. Realisaties is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bal P. Realisaties, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06780456542. Het bedrijf Bal P. Realisaties bevindt zich op het adres: Floris de Cuijperstraat 15; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 674,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bal P. Realisaties zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bal P. Realisaties is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bal P. Realisaties is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bal P. Realisaties, openstaande posities, locatie van Bal P. Realisaties op de kaart.

Bal P. Realisaties is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bal P. Realisaties, company assigned to the tax number BE06780456542. The company Bal P. Realisaties is located at the address: Floris de Cuijperstraat 15; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 674,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Bal P. Realisaties were not found.
The main activity of Bal P. Realisaties is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bal P. Realisaties is not available. You also can look at reviews of Bal P. Realisaties, open positions, location of Bal P. Realisaties on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bal P. Realisaties, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bal P. Realisaties, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bal P. Realisaties, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bal P. Realisaties, employees, financial statistics.