Bachot C

Contactgegevens Bachot C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bachot C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bachot C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langstraat 136; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 236 68 53 (+32-03 236 68 53) 03 236 68 53 (+32-03 236 68 53)

Fax (fax): +32 (60) 360-37-13 +32 (60) 360-37-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bachot C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bachot C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bachot C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bachot C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bachot C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bachot C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bachot C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bachot C
Products information Bachot C

BTW identificatienummer (tax): BE02665252685
Ondernemingsnummer: 3499938964
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Bachot C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bachot C
(Get full report from official database of BE for Bachot C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bachot C
Addition kinds of activities for Bachot C

6519. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
30690404. Reddingsvlotten, rubberen | Life rafts, rubber
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij Bachot C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bachot C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bachot C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bachot C. Looking for open vacancies in other companies

 • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

 • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

 • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

 • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

 • Foliedrukker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

 • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

 • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

 • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMAX

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

 • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

 • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

Zoek naar antwoorden van Bachot C in sociale netwerken
Look for responds of Bachot C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bachot C. Laat een reactie achter voor Bachot C. Bachot C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bachot C. Leave a respond for Bachot C. Bachot C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bachot C op de google maps. Adres en contacten Bachot C
Location of Bachot C on the google maps. Address and contacts of Bachot C

Andere gerelateerde bedrijven als come Bachot C Bachot C: MAISON MICHOU | Monique | JEAN-JACQUES DUPONT | CUISINES TOP MODEL | H?LIANE DELTENRE

Other related companies as Bachot C: MAISON MICHOU | Monique | JEAN-JACQUES DUPONT | CUISINES TOP MODEL | H?LIANE DELTENRE

Bachot C is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bachot C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02665252685. Het bedrijf Bachot C bevindt zich op het adres: Langstraat 136; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bachot C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bachot C is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bachot C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bachot C, openstaande posities, locatie van Bachot C op de kaart.

Bachot C is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bachot C, company assigned to the tax number BE02665252685. The company Bachot C is located at the address: Langstraat 136; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Bachot C were not found.
The main activity of Bachot C is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bachot C is not available. You also can look at reviews of Bachot C, open positions, location of Bachot C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bachot C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bachot C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bachot C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bachot C, employees, financial statistics.