Monique

Contactgegevens Monique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Monique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Monique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vossenbergstraat 79; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 07 37 (+32-011 21 07 37) 011 21 07 37 (+32-011 21 07 37)

Fax (fax): +32 (82) 816-90-97 +32 (82) 816-90-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Monique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Monique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Monique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Monique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Monique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Monique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Monique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Monique
Products information Monique

BTW identificatienummer (tax): BE04696624755
Ondernemingsnummer: 7012268066
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Solariums

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Monique
(Get full report from official database of BE for Monique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Monique
Addition kinds of activities for Monique

1795. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
283400. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
611199. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec
20920200. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
35470207. Plateau walserij machines | Plate rolling mill machinery
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors

Werken bij Monique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Monique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Monique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Monique. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

Zoek naar antwoorden van Monique in sociale netwerken
Look for responds of Monique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Monique. Laat een reactie achter voor Monique. Monique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Monique. Leave a respond for Monique. Monique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Monique op de google maps. Adres en contacten Monique
Location of Monique on the google maps. Address and contacts of Monique

Andere gerelateerde bedrijven als come Monique Monique: Cats | RESIDENTIE DE SCHAKEL | T.C. CENTRAL PARK | Hendrickx D | sicap

Other related companies as Monique: Cats | RESIDENTIE DE SCHAKEL | T.C. CENTRAL PARK | Hendrickx D | sicap

Monique is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Monique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696624755. Het bedrijf Monique bevindt zich op het adres: Vossenbergstraat 79; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Solariums.
De hoofdactiviteit van Monique is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Monique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Monique, openstaande posities, locatie van Monique op de kaart.

Monique is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Monique, company assigned to the tax number BE04696624755. The company Monique is located at the address: Vossenbergstraat 79; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Solariums.
The main activity of Monique is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Monique is not available. You also can look at reviews of Monique, open positions, location of Monique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Monique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Monique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Monique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Monique, employees, financial statistics.