AUX 1001 DECORS

Contactgegevens AUX 1001 DECORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX 1001 DECORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX 1001 DECORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Paepe César 97; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 34 25 43 (+32-071 34 25 43) 071 34 25 43 (+32-071 34 25 43)

Fax (fax): 071 34 25 43 (+32-071 34 25 43) 071 34 25 43 (+32-071 34 25 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX 1001 DECORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX 1001 DECORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX 1001 DECORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX 1001 DECORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX 1001 DECORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX 1001 DECORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX 1001 DECORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX 1001 DECORS
Products information AUX 1001 DECORS

BTW identificatienummer (tax): BE07227600097
Ondernemingsnummer: 3117340087
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholstery fabrics - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX 1001 DECORS
(Get full report from official database of BE for AUX 1001 DECORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX 1001 DECORS
Addition kinds of activities for AUX 1001 DECORS

10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
35539918. Tenoners, houtbewerkingsmachines | Tenoners, woodworking machines
36990402. Chimes, elektrisch | Chimes, electric
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture

Werken bij AUX 1001 DECORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX 1001 DECORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX 1001 DECORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX 1001 DECORS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technologue de laboratoire (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

 • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

 • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

 • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

 • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

 • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bijlesgever Java (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Bekister (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

 • Projectleider Bouw (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

 • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: STAR MEAL

  Type: Vaste Job

  Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

 • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van AUX 1001 DECORS in sociale netwerken
Look for responds of AUX 1001 DECORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX 1001 DECORS. Laat een reactie achter voor AUX 1001 DECORS. AUX 1001 DECORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX 1001 DECORS. Leave a respond for AUX 1001 DECORS. AUX 1001 DECORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX 1001 DECORS op de google maps. Adres en contacten AUX 1001 DECORS
Location of AUX 1001 DECORS on the google maps. Address and contacts of AUX 1001 DECORS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX 1001 DECORS AUX 1001 DECORS: Varewyck Ben | Somefi SPRL | BART BINNARD | VANESSA GOSSEL? | Hardy F

Other related companies as AUX 1001 DECORS: Varewyck Ben | Somefi SPRL | BART BINNARD | VANESSA GOSSEL? | Hardy F

AUX 1001 DECORS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX 1001 DECORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07227600097. Het bedrijf AUX 1001 DECORS bevindt zich op het adres: Rue De Paepe César 97; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 775,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholstery fabrics - Retail.
De hoofdactiviteit van AUX 1001 DECORS is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX 1001 DECORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX 1001 DECORS, openstaande posities, locatie van AUX 1001 DECORS op de kaart.

AUX 1001 DECORS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX 1001 DECORS, company assigned to the tax number BE07227600097. The company AUX 1001 DECORS is located at the address: Rue De Paepe César 97; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 775,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholstery fabrics - Retail.
The main activity of AUX 1001 DECORS is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX 1001 DECORS is not available. You also can look at reviews of AUX 1001 DECORS, open positions, location of AUX 1001 DECORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX 1001 DECORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX 1001 DECORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX 1001 DECORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX 1001 DECORS, employees, financial statistics.