Authentic Interiors BVBA

Contactgegevens Authentic Interiors BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Authentic Interiors BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Authentic Interiors BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Michielsplein 1; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 94 96 (+32-051 24 94 96) 051 24 94 96 (+32-051 24 94 96)

Fax (fax): 051 24 94 96 (+32-051 24 94 96) 051 24 94 96 (+32-051 24 94 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Authentic Interiors BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Authentic Interiors BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Authentic Interiors BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Authentic Interiors BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Authentic Interiors BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Authentic Interiors BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Authentic Interiors BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Authentic Interiors BVBA
Products information Authentic Interiors BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08595672607
Ondernemingsnummer: 4534851074
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Authentic Interiors BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Authentic Interiors BVBA
(Get full report from official database of BE for Authentic Interiors BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Authentic Interiors BVBA
Addition kinds of activities for Authentic Interiors BVBA

3172. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
24260301. Gun voorraad, hout | Gun stocks, wood
28220100. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general

Werken bij Authentic Interiors BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Authentic Interiors BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Authentic Interiors BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Authentic Interiors BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

 • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v)

 • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Voor het serveren van dranken en gerechten.

 • Jobstudent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

  Type: Studentenjob

  OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

 • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

 • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Authentic Interiors BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Authentic Interiors BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Authentic Interiors BVBA. Laat een reactie achter voor Authentic Interiors BVBA. Authentic Interiors BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Authentic Interiors BVBA. Leave a respond for Authentic Interiors BVBA. Authentic Interiors BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Authentic Interiors BVBA op de google maps. Adres en contacten Authentic Interiors BVBA
Location of Authentic Interiors BVBA on the google maps. Address and contacts of Authentic Interiors BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Authentic Interiors BVBA Authentic Interiors BVBA: Crefi | BARBE-DE MOL | MARC GEIRNAERT | F. & B. PARTNERS | Callens Bruno

Other related companies as Authentic Interiors BVBA: Crefi | BARBE-DE MOL | MARC GEIRNAERT | F. & B. PARTNERS | Callens Bruno

Authentic Interiors BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Authentic Interiors BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08595672607. Het bedrijf Authentic Interiors BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Michielsplein 1; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Authentic Interiors BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Authentic Interiors BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Authentic Interiors BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Authentic Interiors BVBA, openstaande posities, locatie van Authentic Interiors BVBA op de kaart.

Authentic Interiors BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Authentic Interiors BVBA, company assigned to the tax number BE08595672607. The company Authentic Interiors BVBA is located at the address: Sint-Michielsplein 1; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Authentic Interiors BVBA were not found.
The main activity of Authentic Interiors BVBA is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Authentic Interiors BVBA is not available. You also can look at reviews of Authentic Interiors BVBA, open positions, location of Authentic Interiors BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Authentic Interiors BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Authentic Interiors BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Authentic Interiors BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Authentic Interiors BVBA, employees, financial statistics.