Aurore (Boutique)

Contactgegevens Aurore (Boutique): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aurore (Boutique): address, phone, fax, email, website, opening hours

Aurore (Boutique)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Carton de Wiart 152; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 426 22 14 (+32-02 426 22 14) 02 426 22 14 (+32-02 426 22 14)

Fax (fax): 02 428 33 91 (+32-02 428 33 91) 02 428 33 91 (+32-02 428 33 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aurore (Boutique): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aurore (Boutique)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aurore (Boutique)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aurore (Boutique), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aurore (Boutique). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aurore (Boutique), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aurore (Boutique). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aurore (Boutique)
Products information Aurore (Boutique)

BTW identificatienummer (tax): BE04167633056
Ondernemingsnummer: 7443481445
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Aurore (Boutique) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aurore (Boutique)
(Get full report from official database of BE for Aurore (Boutique))

Aanvulling soorten activiteiten voor Aurore (Boutique)
Addition kinds of activities for Aurore (Boutique)

327401. Bouwkalk | Building lime
331206. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
673399. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
35310707. Zeefmachines, draagbaar | Screeners, portable
38250240. Tube testers | Tube testers
51590601. Verkoop en opslag van tabaksproducten | Tobacco auctioning and warehousing
58120404. Lunchroom | Lunchroom
76410202. Meubelen herfinancieren | Furniture refinishing

Werken bij Aurore (Boutique): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aurore (Boutique): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aurore (Boutique). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aurore (Boutique). Looking for open vacancies in other companies

 • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

 • Magazijnier (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

 • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

 • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

 • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

 • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

 • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

 • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

  Regio: HELDERGEM

  Bedrijf: B & A

  Type: Zelfstandige activiteit

  B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

 • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: FARINA TINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Aurore (Boutique) in sociale netwerken
Look for responds of Aurore (Boutique) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aurore (Boutique). Laat een reactie achter voor Aurore (Boutique). Aurore (Boutique) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aurore (Boutique). Leave a respond for Aurore (Boutique). Aurore (Boutique) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aurore (Boutique) op de google maps. Adres en contacten Aurore (Boutique)
Location of Aurore (Boutique) on the google maps. Address and contacts of Aurore (Boutique)

Andere gerelateerde bedrijven als come Aurore (Boutique) Aurore (Boutique): INSTITUUT CHANTAL | DOG FARM | D.C.D.C. | BAKKERIJ SWERTEN-CROUGHS | Buss茅 Theo

Other related companies as Aurore (Boutique): INSTITUUT CHANTAL | DOG FARM | D.C.D.C. | BAKKERIJ SWERTEN-CROUGHS | Buss茅 Theo

Aurore (Boutique) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aurore (Boutique), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04167633056. Het bedrijf Aurore (Boutique) bevindt zich op het adres: Avenue Carton de Wiart 152; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Aurore (Boutique) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aurore (Boutique) is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aurore (Boutique) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aurore (Boutique), openstaande posities, locatie van Aurore (Boutique) op de kaart.

Aurore (Boutique) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aurore (Boutique), company assigned to the tax number BE04167633056. The company Aurore (Boutique) is located at the address: Avenue Carton de Wiart 152; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Aurore (Boutique) were not found.
The main activity of Aurore (Boutique) is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aurore (Boutique) is not available. You also can look at reviews of Aurore (Boutique), open positions, location of Aurore (Boutique) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aurore (Boutique), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aurore (Boutique), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aurore (Boutique), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aurore (Boutique), employees, financial statistics.