Buss茅 Theo

Contactgegevens Buss茅 Theo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buss茅 Theo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buss茅 Theo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stevoortse kiezel 472; 3512; Hasselt (Stevoort), België

Telefoon (phone): 011 31 17 29 (+32-011 31 17 29) 011 31 17 29 (+32-011 31 17 29)

Fax (fax): +32 (53) 619-89-66 +32 (53) 619-89-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buss茅 Theo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buss茅 Theo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buss茅 Theo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buss茅 Theo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buss茅 Theo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buss茅 Theo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buss茅 Theo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buss茅 Theo
Products information Buss茅 Theo

BTW identificatienummer (tax): BE05582946777
Ondernemingsnummer: 2663604736
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Buss茅 Theo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buss茅 Theo
(Get full report from official database of BE for Buss茅 Theo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buss茅 Theo
Addition kinds of activities for Buss茅 Theo

20389907. Snacks, incl. | Snacks, incl. onion rings, cheese sticks, etc.
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
39310105. Calliopen (stoomorganen) | Calliopes (steam organs)
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij Buss茅 Theo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buss茅 Theo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buss茅 Theo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buss茅 Theo. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bakkerij regio Waregem is op zoek naar een winkelbediende om een handje bij te staan.

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

Zoek naar antwoorden van Buss茅 Theo in sociale netwerken
Look for responds of Buss茅 Theo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buss茅 Theo. Laat een reactie achter voor Buss茅 Theo. Buss茅 Theo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buss茅 Theo. Leave a respond for Buss茅 Theo. Buss茅 Theo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buss茅 Theo op de google maps. Adres en contacten Buss茅 Theo
Location of Buss茅 Theo on the google maps. Address and contacts of Buss茅 Theo

Andere gerelateerde bedrijven als come Buss茅 Theo Buss茅 Theo: Beernaert R | Bagetje ('t) | J.M. BOUSSARD | Dunn & Hargitt Research SA | VERMEULEN - BLOMMAERT

Other related companies as Buss茅 Theo: Beernaert R | Bagetje ('t) | J.M. BOUSSARD | Dunn & Hargitt Research SA | VERMEULEN - BLOMMAERT

Buss茅 Theo is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buss茅 Theo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582946777. Het bedrijf Buss茅 Theo bevindt zich op het adres: Stevoortse kiezel 472; 3512; Hasselt (Stevoort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Buss茅 Theo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buss茅 Theo is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buss茅 Theo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buss茅 Theo, openstaande posities, locatie van Buss茅 Theo op de kaart.

Buss茅 Theo is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buss茅 Theo, company assigned to the tax number BE05582946777. The company Buss茅 Theo is located at the address: Stevoortse kiezel 472; 3512; Hasselt (Stevoort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Buss茅 Theo were not found.
The main activity of Buss茅 Theo is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Buss茅 Theo is not available. You also can look at reviews of Buss茅 Theo, open positions, location of Buss茅 Theo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buss茅 Theo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buss茅 Theo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buss茅 Theo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buss茅 Theo, employees, financial statistics.