At Home Interior

Contactgegevens At Home Interior: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data At Home Interior: address, phone, fax, email, website, opening hours

At Home Interior

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 11; 9690; Kluisbergen (Berchem), België

Telefoon (phone): 055 38 88 46 (+32-055 38 88 46) 055 38 88 46 (+32-055 38 88 46)

Fax (fax): 055 38 88 46 (+32-055 38 88 46) 055 38 88 46 (+32-055 38 88 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) At Home Interior: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "At Home Interior"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "At Home Interior"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van At Home Interior, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen At Home Interior. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of At Home Interior, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees At Home Interior. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti At Home Interior
Products information At Home Interior

BTW identificatienummer (tax): BE05208312988
Ondernemingsnummer: 7856842041
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in At Home Interior zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor At Home Interior
(Get full report from official database of BE for At Home Interior)

Aanvulling soorten activiteiten voor At Home Interior
Addition kinds of activities for At Home Interior

651399. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
20770301. Vetvertoning, oneetbaar | Grease rendering, inedible
22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
23890105. Bretels | Suspenders
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
28330300. antibiotica | Antibiotics
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver

Werken bij At Home Interior: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in At Home Interior: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor At Home Interior. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for At Home Interior. Looking for open vacancies in other companies

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

 • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Ertvelde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

 • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

 • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

 • KELNER (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

 • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

 • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Werfreserve

  Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van At Home Interior in sociale netwerken
Look for responds of At Home Interior in social networks

Lees alle opmerkingen voor At Home Interior. Laat een reactie achter voor At Home Interior. At Home Interior bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for At Home Interior. Leave a respond for At Home Interior. At Home Interior on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie At Home Interior op de google maps. Adres en contacten At Home Interior
Location of At Home Interior on the google maps. Address and contacts of At Home Interior

Andere gerelateerde bedrijven als come At Home Interior At Home Interior: Christiane B | CULTUREEL CENTRUM HASSELT | TOILETTAGE MYLADY | GUSTAAF TEMMERMAN | Carlier N

Other related companies as At Home Interior: Christiane B | CULTUREEL CENTRUM HASSELT | TOILETTAGE MYLADY | GUSTAAF TEMMERMAN | Carlier N

At Home Interior is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is At Home Interior, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05208312988. Het bedrijf At Home Interior bevindt zich op het adres: Stationsstraat 11; 9690; Kluisbergen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 473,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in At Home Interior zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van At Home Interior is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van At Home Interior is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van At Home Interior, openstaande posities, locatie van At Home Interior op de kaart.

At Home Interior is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is At Home Interior, company assigned to the tax number BE05208312988. The company At Home Interior is located at the address: Stationsstraat 11; 9690; Kluisbergen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 473,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in At Home Interior were not found.
The main activity of At Home Interior is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of At Home Interior is not available. You also can look at reviews of At Home Interior, open positions, location of At Home Interior on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over At Home Interior, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf At Home Interior, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about At Home Interior, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company At Home Interior, employees, financial statistics.