Carlier N

Contactgegevens Carlier N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carlier N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carlier N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 549; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 226 73 19 (+32-09 226 73 19) 09 226 73 19 (+32-09 226 73 19)

Fax (fax): +32 (3) 125-23-76 +32 (3) 125-23-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carlier N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carlier N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carlier N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carlier N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carlier N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carlier N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carlier N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carlier N
Products information Carlier N

BTW identificatienummer (tax): BE01016754150
Ondernemingsnummer: 5329711914
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Carlier N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carlier N
(Get full report from official database of BE for Carlier N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carlier N
Addition kinds of activities for Carlier N

22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
22840306. Spinning thread | Spinning thread
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
50239902. Huishoudelijke artikelen, rieten, rotan of riet | Home furnishings, wicker, rattan or reed
51220305. Bloed plasma | Blood plasma
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij Carlier N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carlier N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carlier N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carlier N. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

Zoek naar antwoorden van Carlier N in sociale netwerken
Look for responds of Carlier N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carlier N. Laat een reactie achter voor Carlier N. Carlier N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carlier N. Leave a respond for Carlier N. Carlier N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carlier N op de google maps. Adres en contacten Carlier N
Location of Carlier N on the google maps. Address and contacts of Carlier N

Andere gerelateerde bedrijven als come Carlier N Carlier N: IPPA | GEMEINDEVERWALTUNG | CARPET-LAND | JOSEPH MARECHAL | LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Other related companies as Carlier N: IPPA | GEMEINDEVERWALTUNG | CARPET-LAND | JOSEPH MARECHAL | LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Carlier N is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carlier N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01016754150. Het bedrijf Carlier N bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 549; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Carlier N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carlier N is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carlier N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carlier N, openstaande posities, locatie van Carlier N op de kaart.

Carlier N is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carlier N, company assigned to the tax number BE01016754150. The company Carlier N is located at the address: Brugsesteenweg 549; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pedicure. Products created in Carlier N were not found.
The main activity of Carlier N is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Carlier N is not available. You also can look at reviews of Carlier N, open positions, location of Carlier N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carlier N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carlier N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carlier N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carlier N, employees, financial statistics.