ASTRA Loves Living

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ASTRA Loves Living
Private companiesPersonal Services • ASTRA Loves Living

Contactgegevens ASTRA Loves Living: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTRA Loves Living: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTRA Loves Living

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ankerstraat 16; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 766 26 86 (+32-03 766 26 86) 03 766 26 86 (+32-03 766 26 86)

Fax (fax): 03 766 26 86 (+32-03 766 26 86) 03 766 26 86 (+32-03 766 26 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTRA Loves Living: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTRA Loves Living"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTRA Loves Living"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTRA Loves Living, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTRA Loves Living. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTRA Loves Living, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTRA Loves Living. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTRA Loves Living
Products information ASTRA Loves Living

BTW identificatienummer (tax): BE06469543457
Ondernemingsnummer: 5866119384
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ASTRA Loves Living zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTRA Loves Living
(Get full report from official database of BE for ASTRA Loves Living)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTRA Loves Living
Addition kinds of activities for ASTRA Loves Living

281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
22210405. Nytril breedgeweven stoffen | Nytril broadwoven fabrics
27590403. Periodieken: drukwerk, nsk | Periodicals: printing, nsk
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber

Werken bij ASTRA Loves Living: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTRA Loves Living: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTRA Loves Living. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTRA Loves Living. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

 • Keukenoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

 • All-round Monteur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: E-EUROTECH

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

 • Junior purchaser (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Personal trainer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: fit20

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

Zoek naar antwoorden van ASTRA Loves Living in sociale netwerken
Look for responds of ASTRA Loves Living in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTRA Loves Living. Laat een reactie achter voor ASTRA Loves Living. ASTRA Loves Living bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTRA Loves Living. Leave a respond for ASTRA Loves Living. ASTRA Loves Living on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTRA Loves Living op de google maps. Adres en contacten ASTRA Loves Living
Location of ASTRA Loves Living on the google maps. Address and contacts of ASTRA Loves Living

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTRA Loves Living ASTRA Loves Living: THIERRY MAGIS | Laskar R | Kunstler Sylviane | Comazar Proprietary Limited | MICHEL NACKART

Other related companies as ASTRA Loves Living: THIERRY MAGIS | Laskar R | Kunstler Sylviane | Comazar Proprietary Limited | MICHEL NACKART

ASTRA Loves Living is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASTRA Loves Living, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06469543457. Het bedrijf ASTRA Loves Living bevindt zich op het adres: Ankerstraat 16; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in ASTRA Loves Living zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASTRA Loves Living is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTRA Loves Living is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTRA Loves Living, openstaande posities, locatie van ASTRA Loves Living op de kaart.

ASTRA Loves Living is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASTRA Loves Living, company assigned to the tax number BE06469543457. The company ASTRA Loves Living is located at the address: Ankerstraat 16; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in ASTRA Loves Living were not found.
The main activity of ASTRA Loves Living is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTRA Loves Living is not available. You also can look at reviews of ASTRA Loves Living, open positions, location of ASTRA Loves Living on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTRA Loves Living, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTRA Loves Living, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTRA Loves Living, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTRA Loves Living, employees, financial statistics.