THIERRY MAGIS

Contactgegevens THIERRY MAGIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIERRY MAGIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIERRY MAGIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 103; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71382066 (+32-71382066) 71382066 (+32-71382066)

Fax (fax): +32 (53) 470-42-17 +32 (53) 470-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIERRY MAGIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIERRY MAGIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIERRY MAGIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIERRY MAGIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIERRY MAGIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIERRY MAGIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIERRY MAGIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIERRY MAGIS
Products information THIERRY MAGIS

BTW identificatienummer (tax): BE03209350585
Ondernemingsnummer: 4383514404
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in THIERRY MAGIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIERRY MAGIS
(Get full report from official database of BE for THIERRY MAGIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIERRY MAGIS
Addition kinds of activities for THIERRY MAGIS

2812. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
22210202. Stropdas stoffen, kunstmatige vezels en zijden: breedgeweven | Necktie fabrics, manmade fiber and silk: broadwoven
38239901. Ketelcontroles: industriële, kracht- en mariene type | Boiler controls: industrial, power, and marine type
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport

Werken bij THIERRY MAGIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIERRY MAGIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIERRY MAGIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIERRY MAGIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van THIERRY MAGIS in sociale netwerken
Look for responds of THIERRY MAGIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIERRY MAGIS. Laat een reactie achter voor THIERRY MAGIS. THIERRY MAGIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIERRY MAGIS. Leave a respond for THIERRY MAGIS. THIERRY MAGIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIERRY MAGIS op de google maps. Adres en contacten THIERRY MAGIS
Location of THIERRY MAGIS on the google maps. Address and contacts of THIERRY MAGIS

Andere gerelateerde bedrijven als come THIERRY MAGIS THIERRY MAGIS: KROMMERLING BENELUX | GARAGE VOLDERS | BANCONTACT-MISTER CASH | Lauwers Ch | ACHILLE BRANDS

Other related companies as THIERRY MAGIS: KROMMERLING BENELUX | GARAGE VOLDERS | BANCONTACT-MISTER CASH | Lauwers Ch | ACHILLE BRANDS

THIERRY MAGIS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIERRY MAGIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03209350585. Het bedrijf THIERRY MAGIS bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 103; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 540,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in THIERRY MAGIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THIERRY MAGIS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIERRY MAGIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIERRY MAGIS, openstaande posities, locatie van THIERRY MAGIS op de kaart.

THIERRY MAGIS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIERRY MAGIS, company assigned to the tax number BE03209350585. The company THIERRY MAGIS is located at the address: RUE DE NAMUR 103; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 540,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in THIERRY MAGIS were not found.
The main activity of THIERRY MAGIS is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THIERRY MAGIS is not available. You also can look at reviews of THIERRY MAGIS, open positions, location of THIERRY MAGIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIERRY MAGIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIERRY MAGIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIERRY MAGIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIERRY MAGIS, employees, financial statistics.