Arkhe SCRL

Contactgegevens Arkhe SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arkhe SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arkhe SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Beau Vallon 64; 5100; Namur (Wépion), België

Telefoon (phone): 081 41 14 22 (+32-081 41 14 22) 081 41 14 22 (+32-081 41 14 22)

Fax (fax): 081 41 14 22 (+32-081 41 14 22) 081 41 14 22 (+32-081 41 14 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arkhe SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arkhe SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arkhe SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arkhe SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arkhe SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arkhe SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arkhe SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arkhe SCRL
Products information Arkhe SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01716033935
Ondernemingsnummer: 6628845214
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Arkhe SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arkhe SCRL
(Get full report from official database of BE for Arkhe SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arkhe SCRL
Addition kinds of activities for Arkhe SCRL

01759904. Nectarine boomgaard | Nectarine orchard
35850505. Drinkfonteinen, mechanisch gekoeld | Drinking fountains, mechanically refrigerated
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
50750204. Warmtewisselaars | Heat exchangers
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand
95319902. Behuisingsbureau, overheid | Housing agency, government

Werken bij Arkhe SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arkhe SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arkhe SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arkhe SCRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

 • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

 • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

 • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

 • Senior Java Developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

 • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Absolute@work

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

 • Loketbediende Haven Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

 • Regiomanager (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JobIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van Arkhe SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Arkhe SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arkhe SCRL. Laat een reactie achter voor Arkhe SCRL. Arkhe SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arkhe SCRL. Leave a respond for Arkhe SCRL. Arkhe SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arkhe SCRL op de google maps. Adres en contacten Arkhe SCRL
Location of Arkhe SCRL on the google maps. Address and contacts of Arkhe SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Arkhe SCRL Arkhe SCRL: MICHAEL NICOLAI | I.P.S. NV | YVES DIERICKX | STEPHAAN VANHOEF | Claes Hendrik

Other related companies as Arkhe SCRL: MICHAEL NICOLAI | I.P.S. NV | YVES DIERICKX | STEPHAAN VANHOEF | Claes Hendrik

Arkhe SCRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arkhe SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01716033935. Het bedrijf Arkhe SCRL bevindt zich op het adres: Chemin du Beau Vallon 64; 5100; Namur (Wépion). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 264,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Arkhe SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arkhe SCRL is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arkhe SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arkhe SCRL, openstaande posities, locatie van Arkhe SCRL op de kaart.

Arkhe SCRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arkhe SCRL, company assigned to the tax number BE01716033935. The company Arkhe SCRL is located at the address: Chemin du Beau Vallon 64; 5100; Namur (Wépion). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 264,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Arkhe SCRL were not found.
The main activity of Arkhe SCRL is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Arkhe SCRL is not available. You also can look at reviews of Arkhe SCRL, open positions, location of Arkhe SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arkhe SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arkhe SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arkhe SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arkhe SCRL, employees, financial statistics.