Antoine Decoration SPRL

Contactgegevens Antoine Decoration SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antoine Decoration SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antoine Decoration SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Bourgmestre Jean Materne 70; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 30 30 03; 081 30 08 01 (+32-081 30 30 03; 081 30 08 01) 081 30 30 03; 081 30 08 01 (+32-081 30 30 03; 081 30 08 01)

Fax (fax): 081 30 30 02 (+32-081 30 30 02) 081 30 30 02 (+32-081 30 30 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antoine Decoration SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antoine Decoration SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antoine Decoration SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antoine Decoration SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antoine Decoration SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antoine Decoration SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antoine Decoration SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antoine Decoration SPRL
Products information Antoine Decoration SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02760284423
Ondernemingsnummer: 6207519531
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antoine Decoration SPRL
(Get full report from official database of BE for Antoine Decoration SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antoine Decoration SPRL
Addition kinds of activities for Antoine Decoration SPRL

23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
28249911. Polyvinylideenchloride vezels | Polyvinylidene chloride fibers
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
35890101. Koffiebierinstallatie | Coffee brewing equipment
38229903. Controles, combinatieolie en hydronica | Controls, combination oil and hydronic

Werken bij Antoine Decoration SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antoine Decoration SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antoine Decoration SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antoine Decoration SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

 • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

 • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

 • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

 • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Tobania

  Type: Studentenjob

  Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

 • Business Unit Manager Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

  Type: Vaste Job

  Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

 • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: MC BRIDE

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

 • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

 • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

Zoek naar antwoorden van Antoine Decoration SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Antoine Decoration SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antoine Decoration SPRL. Laat een reactie achter voor Antoine Decoration SPRL. Antoine Decoration SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antoine Decoration SPRL. Leave a respond for Antoine Decoration SPRL. Antoine Decoration SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antoine Decoration SPRL op de google maps. Adres en contacten Antoine Decoration SPRL
Location of Antoine Decoration SPRL on the google maps. Address and contacts of Antoine Decoration SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Antoine Decoration SPRL Antoine Decoration SPRL: CARPE DIEM | Lichtwark & Zn BVBA | LE MARCEL'S | PETRA'S LOOK | Privil猫ge (Le)

Other related companies as Antoine Decoration SPRL: CARPE DIEM | Lichtwark & Zn BVBA | LE MARCEL'S | PETRA'S LOOK | Privil猫ge (Le)

Antoine Decoration SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antoine Decoration SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02760284423. Het bedrijf Antoine Decoration SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Bourgmestre Jean Materne 70; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 480,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Antoine Decoration SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antoine Decoration SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antoine Decoration SPRL, openstaande posities, locatie van Antoine Decoration SPRL op de kaart.

Antoine Decoration SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antoine Decoration SPRL, company assigned to the tax number BE02760284423. The company Antoine Decoration SPRL is located at the address: Avenue du Bourgmestre Jean Materne 70; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 480,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Antoine Decoration SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Antoine Decoration SPRL is not available. You also can look at reviews of Antoine Decoration SPRL, open positions, location of Antoine Decoration SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antoine Decoration SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antoine Decoration SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antoine Decoration SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antoine Decoration SPRL, employees, financial statistics.