LE MARCEL'S

Contactgegevens LE MARCEL'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE MARCEL'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE MARCEL'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTLAAN 5; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58411383 (+32-58411383) 58411383 (+32-58411383)

Fax (fax): +32 (67) 565-32-95 +32 (67) 565-32-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE MARCEL'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE MARCEL'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE MARCEL'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE MARCEL'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE MARCEL'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE MARCEL'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE MARCEL'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE MARCEL'S
Products information LE MARCEL'S

BTW identificatienummer (tax): BE04050628662
Ondernemingsnummer: 3641662597
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE MARCEL'S
(Get full report from official database of BE for LE MARCEL'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE MARCEL'S
Addition kinds of activities for LE MARCEL'S

22739901. Verven en afwerken van tufted tapijten en tapijten | Dyeing and finishing of tufted rugs and carpets
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household
51691202. Antivriesverbindingen | Anti-freeze compounds
56999902. Clergy vestigingen | Clergy vestments
61539903. Mercantiele financiering | Mercantile financing

Werken bij LE MARCEL'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE MARCEL'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE MARCEL'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE MARCEL'S. Looking for open vacancies in other companies

 • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

 • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

 • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

 • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

  Regio: HOEVENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Studentenjob

  Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

 • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: COMETAL

  Type: Vaste Job

  Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

 • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

 • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

  Regio: DWORP

  Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

  Type: Flexijob

  U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van LE MARCEL'S in sociale netwerken
Look for responds of LE MARCEL'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE MARCEL'S. Laat een reactie achter voor LE MARCEL'S. LE MARCEL'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE MARCEL'S. Leave a respond for LE MARCEL'S. LE MARCEL'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE MARCEL'S op de google maps. Adres en contacten LE MARCEL'S
Location of LE MARCEL'S on the google maps. Address and contacts of LE MARCEL'S

Andere gerelateerde bedrijven als come LE MARCEL'S LE MARCEL'S: SELECT ALARM | Greoli O | JOHAN DEVLOO | AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA | Pas Veerle

Other related companies as LE MARCEL'S: SELECT ALARM | Greoli O | JOHAN DEVLOO | AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA | Pas Veerle

LE MARCEL'S is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE MARCEL'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04050628662. Het bedrijf LE MARCEL'S bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTLAAN 5; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 267,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van LE MARCEL'S is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE MARCEL'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE MARCEL'S, openstaande posities, locatie van LE MARCEL'S op de kaart.

LE MARCEL'S is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE MARCEL'S, company assigned to the tax number BE04050628662. The company LE MARCEL'S is located at the address: NIEUWPOORTLAAN 5; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 267,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of LE MARCEL'S is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LE MARCEL'S is not available. You also can look at reviews of LE MARCEL'S, open positions, location of LE MARCEL'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE MARCEL'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE MARCEL'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE MARCEL'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE MARCEL'S, employees, financial statistics.