Ann Van Holen BVBA

Contactgegevens Ann Van Holen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ann Van Holen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ann Van Holen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nonnemeersstraat 23; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 06 91; 0475 61 18 98 (+32-09 225 06 91; 0475 61 18 98) 09 225 06 91; 0475 61 18 98 (+32-09 225 06 91; 0475 61 18 98)

Fax (fax): 09 225 66 08 (+32-09 225 66 08) 09 225 66 08 (+32-09 225 66 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ann Van Holen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ann Van Holen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ann Van Holen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ann Van Holen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ann Van Holen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ann Van Holen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ann Van Holen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ann Van Holen BVBA
Products information Ann Van Holen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02766326904
Ondernemingsnummer: 1333435058
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Display designers

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ann Van Holen BVBA
(Get full report from official database of BE for Ann Van Holen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ann Van Holen BVBA
Addition kinds of activities for Ann Van Holen BVBA

5082. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
204500. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
242104. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
17969905. molenbouwer | Millwright
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks

Werken bij Ann Van Holen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ann Van Holen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ann Van Holen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ann Van Holen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Officer (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

 • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

 • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

 • Kelner gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

 • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

 • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

 • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

 • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student zaterdagen (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

 • Dakwerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISO - 2020

  Type: Vaste Job

  Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

 • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van Ann Van Holen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ann Van Holen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ann Van Holen BVBA. Laat een reactie achter voor Ann Van Holen BVBA. Ann Van Holen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ann Van Holen BVBA. Leave a respond for Ann Van Holen BVBA. Ann Van Holen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ann Van Holen BVBA op de google maps. Adres en contacten Ann Van Holen BVBA
Location of Ann Van Holen BVBA on the google maps. Address and contacts of Ann Van Holen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ann Van Holen BVBA Ann Van Holen BVBA: BAKKERIJ DANNY | DRUKKERIJ DE STIJL | Intro BVBA | ALLEWAERT BVBA | CENTER LITERIE

Other related companies as Ann Van Holen BVBA: BAKKERIJ DANNY | DRUKKERIJ DE STIJL | Intro BVBA | ALLEWAERT BVBA | CENTER LITERIE

Ann Van Holen BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ann Van Holen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02766326904. Het bedrijf Ann Van Holen BVBA bevindt zich op het adres: Nonnemeersstraat 23; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 351,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Display designers.
De hoofdactiviteit van Ann Van Holen BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ann Van Holen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ann Van Holen BVBA, openstaande posities, locatie van Ann Van Holen BVBA op de kaart.

Ann Van Holen BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ann Van Holen BVBA, company assigned to the tax number BE02766326904. The company Ann Van Holen BVBA is located at the address: Nonnemeersstraat 23; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 351,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Display designers.
The main activity of Ann Van Holen BVBA is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ann Van Holen BVBA is not available. You also can look at reviews of Ann Van Holen BVBA, open positions, location of Ann Van Holen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ann Van Holen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ann Van Holen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ann Van Holen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ann Van Holen BVBA, employees, financial statistics.