ALLEWAERT BVBA

Contactgegevens ALLEWAERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLEWAERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLEWAERT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Amandsstraat 37; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 14 73 (+32-051 20 14 73) 051 20 14 73 (+32-051 20 14 73)

Fax (fax): 051 24 40 33 (+32-051 24 40 33) 051 24 40 33 (+32-051 24 40 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLEWAERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLEWAERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLEWAERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLEWAERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLEWAERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLEWAERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLEWAERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLEWAERT BVBA
Products information ALLEWAERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05948791503
Ondernemingsnummer: 7832672119
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Household linen - Retail; Knitting machines - Retail

Product categorie (product category): Ironing machines - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLEWAERT BVBA
(Get full report from official database of BE for ALLEWAERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLEWAERT BVBA
Addition kinds of activities for ALLEWAERT BVBA

251200. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
349299. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
701104. Inns | Inns
23710102. Capes, bont | Capes, fur
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters

Werken bij ALLEWAERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLEWAERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLEWAERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLEWAERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ALLEWAERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALLEWAERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLEWAERT BVBA. Laat een reactie achter voor ALLEWAERT BVBA. ALLEWAERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLEWAERT BVBA. Leave a respond for ALLEWAERT BVBA. ALLEWAERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLEWAERT BVBA op de google maps. Adres en contacten ALLEWAERT BVBA
Location of ALLEWAERT BVBA on the google maps. Address and contacts of ALLEWAERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLEWAERT BVBA ALLEWAERT BVBA: Etablissements Hardy S.A. | GUY HODY | GARAGE VAN DER VENNET | DIRK DE KEYZER | L. DECABOOTER

Other related companies as ALLEWAERT BVBA: Etablissements Hardy S.A. | GUY HODY | GARAGE VAN DER VENNET | DIRK DE KEYZER | L. DECABOOTER

ALLEWAERT BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLEWAERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948791503. Het bedrijf ALLEWAERT BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Amandsstraat 37; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ironing machines - Retail. Lijst met producten zijn Household linen - Retail; Knitting machines - Retail.
De hoofdactiviteit van ALLEWAERT BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLEWAERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLEWAERT BVBA, openstaande posities, locatie van ALLEWAERT BVBA op de kaart.

ALLEWAERT BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLEWAERT BVBA, company assigned to the tax number BE05948791503. The company ALLEWAERT BVBA is located at the address: Sint-Amandsstraat 37; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ironing machines - Retail. List of products are Household linen - Retail; Knitting machines - Retail.
The main activity of ALLEWAERT BVBA is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLEWAERT BVBA is not available. You also can look at reviews of ALLEWAERT BVBA, open positions, location of ALLEWAERT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLEWAERT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLEWAERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLEWAERT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLEWAERT BVBA, employees, financial statistics.