Animastore

Contactgegevens Animastore: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Animastore: address, phone, fax, email, website, opening hours

Animastore

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Lambermont 304; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 240 17 31 (+32-02 240 17 31) 02 240 17 31 (+32-02 240 17 31)

Fax (fax): 02 240 17 33 (+32-02 240 17 33) 02 240 17 33 (+32-02 240 17 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Animastore: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Animastore"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Animastore"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Animastore, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Animastore. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Animastore, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Animastore. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Animastore
Products information Animastore

BTW identificatienummer (tax): BE08698944091
Ondernemingsnummer: 8777770996
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Animastore zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Animastore
(Get full report from official database of BE for Animastore)

Aanvulling soorten activiteiten voor Animastore
Addition kinds of activities for Animastore

355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
30890500. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij Animastore: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Animastore: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Animastore. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Animastore. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

 • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

 • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

 • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VIO

  Type: Studentenjob

  Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

 • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

 • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

 • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

Zoek naar antwoorden van Animastore in sociale netwerken
Look for responds of Animastore in social networks

Lees alle opmerkingen voor Animastore. Laat een reactie achter voor Animastore. Animastore bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Animastore. Leave a respond for Animastore. Animastore on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Animastore op de google maps. Adres en contacten Animastore
Location of Animastore on the google maps. Address and contacts of Animastore

Andere gerelateerde bedrijven als come Animastore Animastore: BAKKERKE ('t) | SANHA FITTINGS BVBA | Goblet Joseph | SERGE MALEFASON | AMBIANCE CUISINES

Other related companies as Animastore: BAKKERKE ('t) | SANHA FITTINGS BVBA | Goblet Joseph | SERGE MALEFASON | AMBIANCE CUISINES

Animastore is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Animastore, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08698944091. Het bedrijf Animastore bevindt zich op het adres: Boulevard Lambermont 304; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Animastore zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Animastore is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Animastore is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Animastore, openstaande posities, locatie van Animastore op de kaart.

Animastore is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Animastore, company assigned to the tax number BE08698944091. The company Animastore is located at the address: Boulevard Lambermont 304; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Animastore were not found.
The main activity of Animastore is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Animastore is not available. You also can look at reviews of Animastore, open positions, location of Animastore on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Animastore, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Animastore, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Animastore, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Animastore, employees, financial statistics.