Andries K

Contactgegevens Andries K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andries K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andries K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrasenestraat 54; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), België

Telefoon (phone): 03 777 40 95 (+32-03 777 40 95) 03 777 40 95 (+32-03 777 40 95)

Fax (fax): 03 777 40 95 (+32-03 777 40 95) 03 777 40 95 (+32-03 777 40 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andries K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andries K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andries K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andries K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andries K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andries K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andries K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andries K
Products information Andries K

BTW identificatienummer (tax): BE01912689208
Ondernemingsnummer: 4272277832
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Locks & keys

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andries K
(Get full report from official database of BE for Andries K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andries K
Addition kinds of activities for Andries K

3429. Hardware, nec | Hardware, nec
573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
20460403. hydrol | Hydrol
28650304. Benzoëzuur | Benzoic acid
28990112. Orris olie | Orris oil
36740107. Thrystors | Thrystors
50460106. Tekens, elektrisch | Signs, electrical

Werken bij Andries K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andries K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andries K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andries K. Looking for open vacancies in other companies

 • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

 • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

  Regio: PERVIJZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

 • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

 • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

 • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

 • proces operator (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

 • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

 • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Sbarro

  Type: Studentenjob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

 • QC Laborant regio Evergem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

 • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

Zoek naar antwoorden van Andries K in sociale netwerken
Look for responds of Andries K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andries K. Laat een reactie achter voor Andries K. Andries K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andries K. Leave a respond for Andries K. Andries K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andries K op de google maps. Adres en contacten Andries K
Location of Andries K on the google maps. Address and contacts of Andries K

Andere gerelateerde bedrijven als come Andries K Andries K: Clermont A Boutique | BOULANGERIE MALAISE | Geens L | Delanote Joost | De Sportduiker

Other related companies as Andries K: Clermont A Boutique | BOULANGERIE MALAISE | Geens L | Delanote Joost | De Sportduiker

Andries K is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Andries K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01912689208. Het bedrijf Andries K bevindt zich op het adres: Vrasenestraat 54; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Locks & keys.
De hoofdactiviteit van Andries K is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andries K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andries K, openstaande posities, locatie van Andries K op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andries K is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Andries K, company assigned to the tax number BE01912689208. The company Andries K is located at the address: Vrasenestraat 54; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Locks & keys.
The main activity of Andries K is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Andries K is not available. You also can look at reviews of Andries K, open positions, location of Andries K on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andries K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andries K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andries K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andries K, employees, financial statistics.