AMV BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • AMV BVBA
Private companiesForestry • AMV BVBA

Contactgegevens AMV BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMV BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMV BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sprietstraat 2; 8850; Ardooie, België

Telefoon (phone): 051 74 88 34 (+32-051 74 88 34) 051 74 88 34 (+32-051 74 88 34)

Fax (fax): 051 74 88 35 (+32-051 74 88 35) 051 74 88 35 (+32-051 74 88 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMV BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMV BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMV BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMV BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMV BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMV BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMV BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMV BVBA
Products information AMV BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08558868408
Ondernemingsnummer: 9677001953
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Stairs; Buildings - Metal; Balustrades

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMV BVBA
(Get full report from official database of BE for AMV BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMV BVBA
Addition kinds of activities for AMV BVBA

108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
283499. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
07229902. Groenten en meloenen, machines oogstdiensten | Vegetables and melons, machine harvesting services
13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard
72990607. Visa-aanbestedingsdienst | Visa procurement service

Werken bij AMV BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMV BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMV BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMV BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

 • Groenarbeider m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

 • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

 • Verkoop adviseur (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

 • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

 • Calculator (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

 • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

  Type: Vaste Job

  Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

 • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Hulpkok (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: PAAL 26

  Type: Vaste Job

  Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van AMV BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AMV BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMV BVBA. Laat een reactie achter voor AMV BVBA. AMV BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMV BVBA. Leave a respond for AMV BVBA. AMV BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMV BVBA op de google maps. Adres en contacten AMV BVBA
Location of AMV BVBA on the google maps. Address and contacts of AMV BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AMV BVBA AMV BVBA: DRUKKERIJ SERIGRAFOX | CLAUDIUS FORTEMPS | Jadot C | Christiane (Chez) | STUDIO ACKEN & CO

Other related companies as AMV BVBA: DRUKKERIJ SERIGRAFOX | CLAUDIUS FORTEMPS | Jadot C | Christiane (Chez) | STUDIO ACKEN & CO

AMV BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMV BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08558868408. Het bedrijf AMV BVBA bevindt zich op het adres: Sprietstraat 2; 8850; Ardooie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Stairs; Buildings - Metal; Balustrades.
De hoofdactiviteit van AMV BVBA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMV BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMV BVBA, openstaande posities, locatie van AMV BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMV BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMV BVBA, company assigned to the tax number BE08558868408. The company AMV BVBA is located at the address: Sprietstraat 2; 8850; Ardooie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Stairs; Buildings - Metal; Balustrades.
The main activity of AMV BVBA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AMV BVBA is not available. You also can look at reviews of AMV BVBA, open positions, location of AMV BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMV BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMV BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMV BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMV BVBA, employees, financial statistics.