Amrit

Contactgegevens Amrit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amrit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amrit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kouter 176; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 234 18 80 (+32-09 234 18 80) 09 234 18 80 (+32-09 234 18 80)

Fax (fax): 09 224 19 21 (+32-09 224 19 21) 09 224 19 21 (+32-09 224 19 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amrit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amrit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amrit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amrit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amrit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amrit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amrit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amrit
Products information Amrit

BTW identificatienummer (tax): BE09591583251
Ondernemingsnummer: 7106201171
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Amrit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amrit
(Get full report from official database of BE for Amrit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amrit
Addition kinds of activities for Amrit

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
179905. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
20480106. Gekrimpte haver, bereid als diervoeder | Crimped oats, prepared as animal feed
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
28360200. extracten | Extracts
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive

Werken bij Amrit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amrit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amrit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amrit. Looking for open vacancies in other companies

 • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

 • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: ASAP HR GROUP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

 • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

 • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

 • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

 • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

 • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

 • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

  Type: Vaste Job

  Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

 • Commercieel bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Amrit in sociale netwerken
Look for responds of Amrit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amrit. Laat een reactie achter voor Amrit. Amrit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amrit. Leave a respond for Amrit. Amrit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amrit op de google maps. Adres en contacten Amrit
Location of Amrit on the google maps. Address and contacts of Amrit

Andere gerelateerde bedrijven als come Amrit Amrit: U.B.B. | Germay P | ARMAND LOOTS | SKI-FRIENDS | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Amrit: U.B.B. | Germay P | ARMAND LOOTS | SKI-FRIENDS | FEDERALE POLITIE

Amrit is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Amrit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09591583251. Het bedrijf Amrit bevindt zich op het adres: Kouter 176; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 152,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Amrit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amrit is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amrit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amrit, openstaande posities, locatie van Amrit op de kaart.

Amrit is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Amrit, company assigned to the tax number BE09591583251. The company Amrit is located at the address: Kouter 176; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 152,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Amrit were not found.
The main activity of Amrit is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Amrit is not available. You also can look at reviews of Amrit, open positions, location of Amrit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amrit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amrit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amrit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amrit, employees, financial statistics.