Amour et Les Coincoins

Contactgegevens Amour et Les Coincoins: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amour et Les Coincoins: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amour et Les Coincoins

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 20; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 239 24 49 (+32-04 239 24 49) 04 239 24 49 (+32-04 239 24 49)

Fax (fax): +32 (55) 950-73-53 +32 (55) 950-73-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amour et Les Coincoins: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amour et Les Coincoins"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amour et Les Coincoins"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amour et Les Coincoins, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amour et Les Coincoins. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amour et Les Coincoins, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amour et Les Coincoins. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amour et Les Coincoins
Products information Amour et Les Coincoins

BTW identificatienummer (tax): BE05552185058
Ondernemingsnummer: 2931671142
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amour et Les Coincoins
(Get full report from official database of BE for Amour et Les Coincoins)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amour et Les Coincoins
Addition kinds of activities for Amour et Les Coincoins

4213. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
251104. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
14999913. Pozzolana mijnbouw | Pozzolana mining
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij Amour et Les Coincoins: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amour et Les Coincoins: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amour et Les Coincoins. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amour et Les Coincoins. Looking for open vacancies in other companies

 • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

 • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

 • Metser (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

 • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

 • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

 • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

 • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BRAKEL AERO

  Type: Vaste Job

  Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

 • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

 • Internship Global communications (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: BASF ANTWERPEN

  Type: Leercontract

  As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van Amour et Les Coincoins in sociale netwerken
Look for responds of Amour et Les Coincoins in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amour et Les Coincoins. Laat een reactie achter voor Amour et Les Coincoins. Amour et Les Coincoins bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amour et Les Coincoins. Leave a respond for Amour et Les Coincoins. Amour et Les Coincoins on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amour et Les Coincoins op de google maps. Adres en contacten Amour et Les Coincoins
Location of Amour et Les Coincoins on the google maps. Address and contacts of Amour et Les Coincoins

Andere gerelateerde bedrijven als come Amour et Les Coincoins Amour et Les Coincoins: IMMOBILIEN DE WOLF-DORE | STUDIO DERMAUX | VANDEKERCKHOVE | F. HUYGHE | LYSIANE COLINET

Other related companies as Amour et Les Coincoins: IMMOBILIEN DE WOLF-DORE | STUDIO DERMAUX | VANDEKERCKHOVE | F. HUYGHE | LYSIANE COLINET

Amour et Les Coincoins is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Amour et Les Coincoins, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05552185058. Het bedrijf Amour et Les Coincoins bevindt zich op het adres: Rue de la Station 20; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van Amour et Les Coincoins is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amour et Les Coincoins is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amour et Les Coincoins, openstaande posities, locatie van Amour et Les Coincoins op de kaart.

Amour et Les Coincoins is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Amour et Les Coincoins, company assigned to the tax number BE05552185058. The company Amour et Les Coincoins is located at the address: Rue de la Station 20; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of Amour et Les Coincoins is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Amour et Les Coincoins is not available. You also can look at reviews of Amour et Les Coincoins, open positions, location of Amour et Les Coincoins on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amour et Les Coincoins, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amour et Les Coincoins, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amour et Les Coincoins, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amour et Les Coincoins, employees, financial statistics.