Almaco CVBA

Contactgegevens Almaco CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Almaco CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Almaco CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vluchtenburgstraat 6; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 887 15 27 (+32-03 887 15 27) 03 887 15 27 (+32-03 887 15 27)

Fax (fax): 03 877 08 44 (+32-03 877 08 44) 03 877 08 44 (+32-03 877 08 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Almaco CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Almaco CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Almaco CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Almaco CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Almaco CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Almaco CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Almaco CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Almaco CVBA
Products information Almaco CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02103576660
Ondernemingsnummer: 5340972900
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Kitchen installations

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Almaco CVBA
(Get full report from official database of BE for Almaco CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Almaco CVBA
Addition kinds of activities for Almaco CVBA

238602. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
27890100. Display montage | Display mounting
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
50630304. Elektronische draad en kabel | Electronic wire and cable

Werken bij Almaco CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Almaco CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Almaco CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Almaco CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Dynamic & proactive hosts and hostesses (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: QED

    Type: Studentenjob

    We are looking for dynamic hosts and hostesses to assist us onsite with the organization of both our own and our clients’ events. Our team is young, international, driven, forward looking and always committed to excel. QED is a Brussels based event organiser specialised in EU public affairs conferences. Our team combines profound knowledge of EU affairs with many years of experience in event management. At QED we believe in making a difference. We believe that through open discussion and debate we are able to contribute to better decisions and consequently, to a better Europe for all. Read more at qed.eu. What you will be doing: · Welcoming and guiding delegates · Handling Registrations · Hand out the microphone during the Q&A sessions · Staff the cloakroom · Liaising with the catering personnel and the other staff onsite. · Providing assistance at all times to the client. If you want to be a part of organizing excellent events, then join our team! If you wish to apply, kindly send your CV and motivation letter to [email protected] The personal data (CV, motivation letter, etc.) you communicate to QED will be registered and stored in our database. For more information concerning the processing of your personal data, please consult our applicants privacy policy via the link below. Your data can be kept for a period of 2 years in order to be reviewed as soon as a new opportunity arises within our company. In the meantime, do not hesitate to inform us of any evolution of your career which will allow us to keep your data up to date. For further information on the applicants privacy policy, please consult it at the following link https://qed.eu/media/APPLICANTS_PRIVACY_POLICY.pdf

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van Almaco CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Almaco CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Almaco CVBA. Laat een reactie achter voor Almaco CVBA. Almaco CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Almaco CVBA. Leave a respond for Almaco CVBA. Almaco CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Almaco CVBA op de google maps. Adres en contacten Almaco CVBA
Location of Almaco CVBA on the google maps. Address and contacts of Almaco CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Almaco CVBA Almaco CVBA: Geeraerts J | MARG BERNARD | Objectif Pub | Hydro-Safe/Alnaco | PH. CONINCK

Other related companies as Almaco CVBA: Geeraerts J | MARG BERNARD | Objectif Pub | Hydro-Safe/Alnaco | PH. CONINCK

Almaco CVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Almaco CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02103576660. Het bedrijf Almaco CVBA bevindt zich op het adres: Vluchtenburgstraat 6; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van Almaco CVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Almaco CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Almaco CVBA, openstaande posities, locatie van Almaco CVBA op de kaart.

Almaco CVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Almaco CVBA, company assigned to the tax number BE02103576660. The company Almaco CVBA is located at the address: Vluchtenburgstraat 6; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Kitchen installations.
The main activity of Almaco CVBA is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Almaco CVBA is not available. You also can look at reviews of Almaco CVBA, open positions, location of Almaco CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Almaco CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Almaco CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Almaco CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Almaco CVBA, employees, financial statistics.