A.S.D. Perneel

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A.S.D. Perneel
Private companiesCoal Mining • A.S.D. Perneel

Contactgegevens A.S.D. Perneel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.D. Perneel: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.D. Perneel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stuivenbergstraat 105; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 31 63 75 (+32-051 31 63 75) 051 31 63 75 (+32-051 31 63 75)

Fax (fax): 051 32 22 19 (+32-051 32 22 19) 051 32 22 19 (+32-051 32 22 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.D. Perneel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.D. Perneel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.D. Perneel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.D. Perneel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.D. Perneel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.D. Perneel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.D. Perneel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.D. Perneel
Products information A.S.D. Perneel

BTW identificatienummer (tax): BE03132995605
Ondernemingsnummer: 2156036376
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Carpenters; Point of sale publicity (P.O.P.); Wall cupboards; Windows

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.D. Perneel
(Get full report from official database of BE for A.S.D. Perneel)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.D. Perneel
Addition kinds of activities for A.S.D. Perneel

505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
32960000. Minerale wol | Mineral wool
34490202. Kunststof accessoires, metaal | Plastering accessories, metal
35690404. Generatoren: Stoom, vloeibare zuurstof of stikstof | Generators: steam, liquid oxygen, or nitrogen
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals

Werken bij A.S.D. Perneel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.D. Perneel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.D. Perneel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.D. Perneel. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van A.S.D. Perneel in sociale netwerken
Look for responds of A.S.D. Perneel in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.D. Perneel. Laat een reactie achter voor A.S.D. Perneel. A.S.D. Perneel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.D. Perneel. Leave a respond for A.S.D. Perneel. A.S.D. Perneel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.D. Perneel op de google maps. Adres en contacten A.S.D. Perneel
Location of A.S.D. Perneel on the google maps. Address and contacts of A.S.D. Perneel

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.D. Perneel A.S.D. Perneel: COIFFURE WIVINE | Petanqueclub Genenbos | ECOLES EQUITATION MUSETTE | COIFFURE DE WILDE HAREN | LA VIE CLAIRE

Other related companies as A.S.D. Perneel: COIFFURE WIVINE | Petanqueclub Genenbos | ECOLES EQUITATION MUSETTE | COIFFURE DE WILDE HAREN | LA VIE CLAIRE

A.S.D. Perneel is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.D. Perneel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03132995605. Het bedrijf A.S.D. Perneel bevindt zich op het adres: Stuivenbergstraat 105; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Carpenters; Point of sale publicity (P.O.P.); Wall cupboards; Windows.
De hoofdactiviteit van A.S.D. Perneel is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.D. Perneel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.D. Perneel, openstaande posities, locatie van A.S.D. Perneel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.S.D. Perneel is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.D. Perneel, company assigned to the tax number BE03132995605. The company A.S.D. Perneel is located at the address: Stuivenbergstraat 105; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Carpenters; Point of sale publicity (P.O.P.); Wall cupboards; Windows.
The main activity of A.S.D. Perneel is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.D. Perneel is not available. You also can look at reviews of A.S.D. Perneel, open positions, location of A.S.D. Perneel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.D. Perneel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.D. Perneel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.D. Perneel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.D. Perneel, employees, financial statistics.