ATM Kipperfabriek NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • ATM Kipperfabriek NV
Private companiesForestry • ATM Kipperfabriek NV

Contactgegevens ATM Kipperfabriek NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATM Kipperfabriek NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATM Kipperfabriek NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heirweg 27 3680 Maaseik, België

Telefoon (phone): 90 (+32-90) 90 (+32-90)

Fax (fax): 90 (+32-90) 90 (+32-90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATM Kipperfabriek NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATM Kipperfabriek NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATM Kipperfabriek NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATM Kipperfabriek NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATM Kipperfabriek NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATM Kipperfabriek NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATM Kipperfabriek NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATM Kipperfabriek NV
Products information ATM Kipperfabriek NV

BTW identificatienummer (tax): BE03819366455
Ondernemingsnummer: 8549804687
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Tippers

Product categorie (product category): Interchangeable Platforms For Flat-Bed Trucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATM Kipperfabriek NV
(Get full report from official database of BE for ATM Kipperfabriek NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATM Kipperfabriek NV
Addition kinds of activities for ATM Kipperfabriek NV

23940203. Dekzeilen, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tarpaulins, fabric: made from purchased materials
30110206. Motorbanden, pneumatisch | Motorcycle tires, pneumatic
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
83310100. Job training services | Job training services
95320100. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development

Werken bij ATM Kipperfabriek NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATM Kipperfabriek NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATM Kipperfabriek NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATM Kipperfabriek NV. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van ATM Kipperfabriek NV in sociale netwerken
Look for responds of ATM Kipperfabriek NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATM Kipperfabriek NV. Laat een reactie achter voor ATM Kipperfabriek NV. ATM Kipperfabriek NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATM Kipperfabriek NV. Leave a respond for ATM Kipperfabriek NV. ATM Kipperfabriek NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATM Kipperfabriek NV op de google maps. Adres en contacten ATM Kipperfabriek NV
Location of ATM Kipperfabriek NV on the google maps. Address and contacts of ATM Kipperfabriek NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ATM Kipperfabriek NV ATM Kipperfabriek NV: SLEGERS ALGEMENE AANNEMINGEN NV | LAV-O-SEUL | BANCONTACT-MISTER CASH | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | grafipro cvoha

Other related companies as ATM Kipperfabriek NV: SLEGERS ALGEMENE AANNEMINGEN NV | LAV-O-SEUL | BANCONTACT-MISTER CASH | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | grafipro cvoha

ATM Kipperfabriek NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATM Kipperfabriek NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819366455. Het bedrijf ATM Kipperfabriek NV bevindt zich op het adres: Heirweg 27 3680 Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interchangeable Platforms For Flat-Bed Trucks. Lijst met producten zijn Tippers.
De hoofdactiviteit van ATM Kipperfabriek NV is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATM Kipperfabriek NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATM Kipperfabriek NV, openstaande posities, locatie van ATM Kipperfabriek NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATM Kipperfabriek NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATM Kipperfabriek NV, company assigned to the tax number BE03819366455. The company ATM Kipperfabriek NV is located at the address: Heirweg 27 3680 Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interchangeable Platforms For Flat-Bed Trucks. List of products are Tippers.
The main activity of ATM Kipperfabriek NV is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATM Kipperfabriek NV is not available. You also can look at reviews of ATM Kipperfabriek NV, open positions, location of ATM Kipperfabriek NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATM Kipperfabriek NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATM Kipperfabriek NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATM Kipperfabriek NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATM Kipperfabriek NV, employees, financial statistics.