INTERBREW FRAMERIES

Contactgegevens INTERBREW FRAMERIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERBREW FRAMERIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERBREW FRAMERIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Z.I. RUE MONTAVAUX 125; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65614251 (+32-65614251) 65614251 (+32-65614251)

Fax (fax): +32 (56) 323-21-79 +32 (56) 323-21-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERBREW FRAMERIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERBREW FRAMERIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERBREW FRAMERIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERBREW FRAMERIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERBREW FRAMERIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERBREW FRAMERIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERBREW FRAMERIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERBREW FRAMERIES
Products information INTERBREW FRAMERIES

BTW identificatienummer (tax): BE05752410888
Ondernemingsnummer: 8740417480
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in INTERBREW FRAMERIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interbrew. Interbrew

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERBREW FRAMERIES
(Get full report from official database of BE for INTERBREW FRAMERIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERBREW FRAMERIES
Addition kinds of activities for INTERBREW FRAMERIES

308900. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
25170000. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij INTERBREW FRAMERIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERBREW FRAMERIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERBREW FRAMERIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERBREW FRAMERIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van INTERBREW FRAMERIES in sociale netwerken
Look for responds of INTERBREW FRAMERIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERBREW FRAMERIES. Laat een reactie achter voor INTERBREW FRAMERIES. INTERBREW FRAMERIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERBREW FRAMERIES. Leave a respond for INTERBREW FRAMERIES. INTERBREW FRAMERIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERBREW FRAMERIES op de google maps. Adres en contacten INTERBREW FRAMERIES
Location of INTERBREW FRAMERIES on the google maps. Address and contacts of INTERBREW FRAMERIES

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERBREW FRAMERIES INTERBREW FRAMERIES: WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT | Van De Walle L | COIFFURE ANNE | VERHEYEN KRIS | Vertongen-Van Hoeck

Other related companies as INTERBREW FRAMERIES: WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT | Van De Walle L | COIFFURE ANNE | VERHEYEN KRIS | Vertongen-Van Hoeck

INTERBREW FRAMERIES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERBREW FRAMERIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752410888. Het bedrijf INTERBREW FRAMERIES bevindt zich op het adres: Z.I. RUE MONTAVAUX 125; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interbrew. Interbrew. Producten gemaakt in INTERBREW FRAMERIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERBREW FRAMERIES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERBREW FRAMERIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERBREW FRAMERIES, openstaande posities, locatie van INTERBREW FRAMERIES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERBREW FRAMERIES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERBREW FRAMERIES, company assigned to the tax number BE05752410888. The company INTERBREW FRAMERIES is located at the address: Z.I. RUE MONTAVAUX 125; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interbrew. Interbrew. Products created in INTERBREW FRAMERIES were not found.
The main activity of INTERBREW FRAMERIES is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERBREW FRAMERIES is not available. You also can look at reviews of INTERBREW FRAMERIES, open positions, location of INTERBREW FRAMERIES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERBREW FRAMERIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERBREW FRAMERIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERBREW FRAMERIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERBREW FRAMERIES, employees, financial statistics.