WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
Private companiesUnited States Postal Service • WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

Contactgegevens WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKELBEKE 242B; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52481406 (+32-52481406) 52481406 (+32-52481406)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
Products information WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
(Get full report from official database of BE for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
Addition kinds of activities for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

28239903. Cuprammoniumvezels | Cuprammonium fibers
32310105. Goud, zilver of andere metalen op glasproducten bevestigen | Encrusting gold, silver, or other metals on glass products
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts

Werken bij WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Laat een reactie achter voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Leave a respond for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT op de google maps. Adres en contacten WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
Location of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT on the google maps. Address and contacts of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: DE ARK | MICHIEL MONBALLIEU | Galerie Herman | HB Consult | KAREL J. HELSEN

Other related companies as WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: DE ARK | MICHIEL MONBALLIEU | Galerie Herman | HB Consult | KAREL J. HELSEN

WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT bevindt zich op het adres: EKELBEKE 242B; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, openstaande posities, locatie van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT op de kaart.

WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, company assigned to the tax number BE05163269042. The company WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is located at the address: EKELBEKE 242B; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT were not found.
The main activity of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is not available. You also can look at reviews of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, open positions, location of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, employees, financial statistics.