Voorzorgskas voor Apothekers-VKA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Voorzorgskas voor Apothekers-VKA
Private companiesAgricultural Services • Voorzorgskas voor Apothekers-VKA

Contactgegevens Voorzorgskas voor Apothekers-VKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Voorzorgskas voor Apothekers-VKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Voorzorgskas voor Apothekers-VKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Archimède 61; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 735 80 55 (+32-02 735 80 55) 02 735 80 55 (+32-02 735 80 55)

Fax (fax): 02 735 13 06 (+32-02 735 13 06) 02 735 13 06 (+32-02 735 13 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Voorzorgskas voor Apothekers-VKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Voorzorgskas voor Apothekers-VKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Voorzorgskas voor Apothekers-VKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Voorzorgskas voor Apothekers-VKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Voorzorgskas voor Apothekers-VKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Voorzorgskas voor Apothekers-VKA
Products information Voorzorgskas voor Apothekers-VKA

BTW identificatienummer (tax): BE09868438720
Ondernemingsnummer: 4693603515
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Voorzorgskas voor Apothekers-VKA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Voorzorgskas voor Apothekers-VKA
(Get full report from official database of BE for Voorzorgskas voor Apothekers-VKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Voorzorgskas voor Apothekers-VKA
Addition kinds of activities for Voorzorgskas voor Apothekers-VKA

311105. Garment leather | Garment leather
346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
922304. Correctionele instellingen, niveau van overheid | Correctional institutions, level of government
922400. Brandbescherming | Fire protection
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
30890109. Planters, kunststoffen | Planters, plastics
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental

Werken bij Voorzorgskas voor Apothekers-VKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Voorzorgskas voor Apothekers-VKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Voorzorgskas voor Apothekers-VKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Voorzorgskas voor Apothekers-VKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van Voorzorgskas voor Apothekers-VKA in sociale netwerken
Look for responds of Voorzorgskas voor Apothekers-VKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Voorzorgskas voor Apothekers-VKA. Laat een reactie achter voor Voorzorgskas voor Apothekers-VKA. Voorzorgskas voor Apothekers-VKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Voorzorgskas voor Apothekers-VKA. Leave a respond for Voorzorgskas voor Apothekers-VKA. Voorzorgskas voor Apothekers-VKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Voorzorgskas voor Apothekers-VKA op de google maps. Adres en contacten Voorzorgskas voor Apothekers-VKA
Location of Voorzorgskas voor Apothekers-VKA on the google maps. Address and contacts of Voorzorgskas voor Apothekers-VKA

Andere gerelateerde bedrijven als come Voorzorgskas voor Apothekers-VKA Voorzorgskas voor Apothekers-VKA: FLCARRIÈRES EMOND SA | MAZDA-PAOLO | DHOOGE | N. RISSELIN | Brouwershuis

Other related companies as Voorzorgskas voor Apothekers-VKA: FLCARRIÈRES EMOND SA | MAZDA-PAOLO | DHOOGE | N. RISSELIN | Brouwershuis

Voorzorgskas voor Apothekers-VKA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09868438720. Het bedrijf Voorzorgskas voor Apothekers-VKA bevindt zich op het adres: Rue Archimède 61; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Producten gemaakt in Voorzorgskas voor Apothekers-VKA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Voorzorgskas voor Apothekers-VKA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Voorzorgskas voor Apothekers-VKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, openstaande posities, locatie van Voorzorgskas voor Apothekers-VKA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Voorzorgskas voor Apothekers-VKA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, company assigned to the tax number BE09868438720. The company Voorzorgskas voor Apothekers-VKA is located at the address: Rue Archimède 61; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurances - Companies and representatives. Products created in Voorzorgskas voor Apothekers-VKA were not found.
The main activity of Voorzorgskas voor Apothekers-VKA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Voorzorgskas voor Apothekers-VKA is not available. You also can look at reviews of Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, open positions, location of Voorzorgskas voor Apothekers-VKA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Voorzorgskas voor Apothekers-VKA, employees, financial statistics.