GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN
Private companiesForestry • GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN

Contactgegevens GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Iepersestraat 246; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 26 45 45 (+32-051 26 45 45) 051 26 45 45 (+32-051 26 45 45)

Fax (fax): +32 (59) 466-97-99 +32 (59) 466-97-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN
Products information GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE01770965576
Ondernemingsnummer: 4864440917
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN

703203. Sportkampen | Sporting camps
13899907. Hot shot service | Hot shot service
30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive
83220504. Homemakers 'service | Homemakers' service
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer

Werken bij GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    plaatsen van staalconstructies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN. GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN. Leave a respond for GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN. GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN
Location of GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN: HEMA | ANNE DE GROOTE | GEERT TIMMERMAN | S. SPIRA DIAMONDS | Smash

Other related companies as GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN: HEMA | ANNE DE GROOTE | GEERT TIMMERMAN | S. SPIRA DIAMONDS | Smash

GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01770965576. Het bedrijf GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: Iepersestraat 246; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Producten gemaakt in GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE01770965576. The company GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN is located at the address: Iepersestraat 246; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurances - Companies and representatives. Products created in GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN were not found.
The main activity of GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, open positions, location of GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERLING NAMUR-KREDIET-VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.