Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)

Particuliere bedrijvenMijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen • Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)
Private companiesMining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels • Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)

Contactgegevens Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lenneke Marelaan 12; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 710 10 10 (+32-02 710 10 10) 02 710 10 10 (+32-02 710 10 10)

Fax (fax): 02 710 10 20 (+32-02 710 10 20) 02 710 10 20 (+32-02 710 10 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)
Products information Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)

BTW identificatienummer (tax): BE03410675048
Ondernemingsnummer: 4396972656
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)
(Get full report from official database of BE for Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)
Addition kinds of activities for Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)

507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
36480101. Luchthaven verlichting fietsen: baan aanpak, taxi of oprit | Airport lighting fixtures: runway approach, taxi, or ramp
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help

Werken bij Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS). Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

Zoek naar antwoorden van Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) in sociale netwerken
Look for responds of Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS). Laat een reactie achter voor Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS). Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS). Leave a respond for Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS). Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) op de google maps. Adres en contacten Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)
Location of Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) on the google maps. Address and contacts of Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS): FLPASFROST NV | CADO INTERNATIONAL | Dienst Opvanggezinnen | ANDERLECHTSE BADMINTONCL. | NANCY BLEYS

Other related companies as Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS): FLPASFROST NV | CADO INTERNATIONAL | Dienst Opvanggezinnen | ANDERLECHTSE BADMINTONCL. | NANCY BLEYS

Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03410675048. Het bedrijf Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) bevindt zich op het adres: Lenneke Marelaan 12; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Producten gemaakt in Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), openstaande posities, locatie van Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) op de kaart.

Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), company assigned to the tax number BE03410675048. The company Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) is located at the address: Lenneke Marelaan 12; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurances - Companies and representatives. Products created in Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) were not found.
The main activity of Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) is not available. You also can look at reviews of Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), open positions, location of Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau International de Règlement de Sinistres sa (BIRS), employees, financial statistics.