Zakenkantoor Verhasselt

Particuliere bedrijvenBosbouw • Zakenkantoor Verhasselt
Private companiesForestry • Zakenkantoor Verhasselt

Contactgegevens Zakenkantoor Verhasselt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zakenkantoor Verhasselt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zakenkantoor Verhasselt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boelare 78; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 42 75 (+32-09 377 42 75) 09 377 42 75 (+32-09 377 42 75)

Fax (fax): 09 377 91 67 (+32-09 377 91 67) 09 377 91 67 (+32-09 377 91 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zakenkantoor Verhasselt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zakenkantoor Verhasselt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zakenkantoor Verhasselt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zakenkantoor Verhasselt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zakenkantoor Verhasselt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zakenkantoor Verhasselt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zakenkantoor Verhasselt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zakenkantoor Verhasselt
Products information Zakenkantoor Verhasselt

BTW identificatienummer (tax): BE04939147949
Ondernemingsnummer: 5702423095
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Zakenkantoor Verhasselt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zakenkantoor Verhasselt
(Get full report from official database of BE for Zakenkantoor Verhasselt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zakenkantoor Verhasselt
Addition kinds of activities for Zakenkantoor Verhasselt

145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
608299. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
37140309. Ruitramen, motorvoertuig | Windshield frames, motor vehicle
50870602. Cemetary leveringen en uitrusting | Cemetary supplies and equipment

Werken bij Zakenkantoor Verhasselt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zakenkantoor Verhasselt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zakenkantoor Verhasselt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zakenkantoor Verhasselt. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

Zoek naar antwoorden van Zakenkantoor Verhasselt in sociale netwerken
Look for responds of Zakenkantoor Verhasselt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zakenkantoor Verhasselt. Laat een reactie achter voor Zakenkantoor Verhasselt. Zakenkantoor Verhasselt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zakenkantoor Verhasselt. Leave a respond for Zakenkantoor Verhasselt. Zakenkantoor Verhasselt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zakenkantoor Verhasselt op de google maps. Adres en contacten Zakenkantoor Verhasselt
Location of Zakenkantoor Verhasselt on the google maps. Address and contacts of Zakenkantoor Verhasselt

Andere gerelateerde bedrijven als come Zakenkantoor Verhasselt Zakenkantoor Verhasselt: LCN | MAURITS ROOSENS | STEPHANE BOTTON | Isabelle | Wyseur M

Other related companies as Zakenkantoor Verhasselt: LCN | MAURITS ROOSENS | STEPHANE BOTTON | Isabelle | Wyseur M

Zakenkantoor Verhasselt is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zakenkantoor Verhasselt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939147949. Het bedrijf Zakenkantoor Verhasselt bevindt zich op het adres: Boelare 78; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Zakenkantoor Verhasselt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zakenkantoor Verhasselt is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zakenkantoor Verhasselt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zakenkantoor Verhasselt, openstaande posities, locatie van Zakenkantoor Verhasselt op de kaart.

Zakenkantoor Verhasselt is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zakenkantoor Verhasselt, company assigned to the tax number BE04939147949. The company Zakenkantoor Verhasselt is located at the address: Boelare 78; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Zakenkantoor Verhasselt were not found.
The main activity of Zakenkantoor Verhasselt is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zakenkantoor Verhasselt is not available. You also can look at reviews of Zakenkantoor Verhasselt, open positions, location of Zakenkantoor Verhasselt on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zakenkantoor Verhasselt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zakenkantoor Verhasselt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zakenkantoor Verhasselt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zakenkantoor Verhasselt, employees, financial statistics.