Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA

Contactgegevens Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 114; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 448 00 48 (+32-03 448 00 48) 03 448 00 48 (+32-03 448 00 48)

Fax (fax): 03 449 80 17 (+32-03 449 80 17) 03 449 80 17 (+32-03 449 80 17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA
Products information Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02807525634
Ondernemingsnummer: 9010131835
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA
Addition kinds of activities for Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA

22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
29110304. Oliën, verlichtend | Oils, illuminating
32550402. Saggers | Saggers
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
50130119. Truck onderdelen en accessoires | Truck parts and accessories

Werken bij Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

Zoek naar antwoorden van Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA. Laat een reactie achter voor Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA. Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA. Leave a respond for Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA. Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA
Location of Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA: MAISON PHENIX | CIE CONSTR.DE LA MOLIGN?E | Gauthier L | C. MICHAUX | WIT-GELE KRUIS

Other related companies as Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA: MAISON PHENIX | CIE CONSTR.DE LA MOLIGN?E | Gauthier L | C. MICHAUX | WIT-GELE KRUIS

Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02807525634. Het bedrijf Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 114; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, openstaande posities, locatie van Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, company assigned to the tax number BE02807525634. The company Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA is located at the address: Liersesteenweg 114; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA were not found.
The main activity of Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, open positions, location of Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zakenkantoor Ortmans bvba BVBA, employees, financial statistics.