Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA

Contactgegevens Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine steenweg 2; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Telefoon (phone): 015 22 61 97 (+32-015 22 61 97) 015 22 61 97 (+32-015 22 61 97)

Fax (fax): 015 22 61 97; 015 22 61 98 (+32-015 22 61 97; 015 22 61 98) 015 22 61 97; 015 22 61 98 (+32-015 22 61 97; 015 22 61 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA
Products information Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02617187500
Ondernemingsnummer: 5043792724
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA
(Get full report from official database of BE for Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA
Addition kinds of activities for Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA

26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
38299918. Slide regels | Slide rules
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA. Laat een reactie achter voor Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA. Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA. Leave a respond for Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA. Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA op de google maps. Adres en contacten Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA
Location of Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA on the google maps. Address and contacts of Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA: J. VANRAES | INTERCOPY | V.V.D.V. | HUIS VAN HAECHT | EDDY VAN DER SANDE

Other related companies as Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA: J. VANRAES | INTERCOPY | V.V.D.V. | HUIS VAN HAECHT | EDDY VAN DER SANDE

Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02617187500. Het bedrijf Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA bevindt zich op het adres: Kleine steenweg 2; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, openstaande posities, locatie van Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA op de kaart.

Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, company assigned to the tax number BE02617187500. The company Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA is located at the address: Kleine steenweg 2; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA were not found.
The main activity of Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA is not available. You also can look at reviews of Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, open positions, location of Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zakenkantoor Jennen en Teugels BVBA, employees, financial statistics.