CUMMINS DIESEL NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CUMMINS DIESEL NV
Private companiesBusiness Services • CUMMINS DIESEL NV

Contactgegevens CUMMINS DIESEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUMMINS DIESEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUMMINS DIESEL NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): 2800-Mechelen, België

Telefoon (phone): 015-28.92.11 (+32-015-28.92.11) 015-28.92.11 (+32-015-28.92.11)

Fax (fax): 015-28.92.90 (+32-015-28.92.90) 015-28.92.90 (+32-015-28.92.90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUMMINS DIESEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUMMINS DIESEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUMMINS DIESEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUMMINS DIESEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUMMINS DIESEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUMMINS DIESEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUMMINS DIESEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUMMINS DIESEL NV
Products information CUMMINS DIESEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06600555419
Ondernemingsnummer: 7778015136
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): 145
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CUMMINS DIESEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUMMINS DIESEL NV
(Get full report from official database of BE for CUMMINS DIESEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUMMINS DIESEL NV
Addition kinds of activities for CUMMINS DIESEL NV

507201. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
23290201. Jassen (geoliede stof, leren leren, enz.): Mannen en jongens ' | Coats (oiled fabric, leatherette, etc.): men's and boys'
28510402. Penseelreinigers | Paintbrush cleaners
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
36210203. Dynamotors | Dynamotors
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
57310100. antennes | Antennas

Werken bij CUMMINS DIESEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUMMINS DIESEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUMMINS DIESEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUMMINS DIESEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

Zoek naar antwoorden van CUMMINS DIESEL NV in sociale netwerken
Look for responds of CUMMINS DIESEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUMMINS DIESEL NV. Laat een reactie achter voor CUMMINS DIESEL NV. CUMMINS DIESEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUMMINS DIESEL NV. Leave a respond for CUMMINS DIESEL NV. CUMMINS DIESEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUMMINS DIESEL NV op de google maps. Adres en contacten CUMMINS DIESEL NV
Location of CUMMINS DIESEL NV on the google maps. Address and contacts of CUMMINS DIESEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CUMMINS DIESEL NV CUMMINS DIESEL NV: Roobaert | Contract Textile B.V.B.A. | KEOS SOFTWARE SERVICE | VAN HOVE A | LA BOTTEGA FONDELLI

Other related companies as CUMMINS DIESEL NV: Roobaert | Contract Textile B.V.B.A. | KEOS SOFTWARE SERVICE | VAN HOVE A | LA BOTTEGA FONDELLI

CUMMINS DIESEL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is CUMMINS DIESEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06600555419. Het bedrijf CUMMINS DIESEL NV bevindt zich op het adres: 2800-Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 145 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CUMMINS DIESEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUMMINS DIESEL NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUMMINS DIESEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUMMINS DIESEL NV, openstaande posities, locatie van CUMMINS DIESEL NV op de kaart.

CUMMINS DIESEL NV is a company, that was registered 2008 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is CUMMINS DIESEL NV, company assigned to the tax number BE06600555419. The company CUMMINS DIESEL NV is located at the address: 2800-Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 145 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 495,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CUMMINS DIESEL NV were not found.
The main activity of CUMMINS DIESEL NV is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CUMMINS DIESEL NV is not available. You also can look at reviews of CUMMINS DIESEL NV, open positions, location of CUMMINS DIESEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUMMINS DIESEL NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUMMINS DIESEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUMMINS DIESEL NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUMMINS DIESEL NV, employees, financial statistics.