Verzekeringskantoor Stevens NV

Contactgegevens Verzekeringskantoor Stevens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verzekeringskantoor Stevens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verzekeringskantoor Stevens NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 10; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 670 01 80 (+32-03 670 01 80) 03 670 01 80 (+32-03 670 01 80)

Fax (fax): 03 670 01 89 (+32-03 670 01 89) 03 670 01 89 (+32-03 670 01 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verzekeringskantoor Stevens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verzekeringskantoor Stevens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verzekeringskantoor Stevens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verzekeringskantoor Stevens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verzekeringskantoor Stevens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verzekeringskantoor Stevens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verzekeringskantoor Stevens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verzekeringskantoor Stevens NV
Products information Verzekeringskantoor Stevens NV

BTW identificatienummer (tax): BE02419433593
Ondernemingsnummer: 4195648193
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Verzekeringskantoor Stevens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verzekeringskantoor Stevens NV
(Get full report from official database of BE for Verzekeringskantoor Stevens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verzekeringskantoor Stevens NV
Addition kinds of activities for Verzekeringskantoor Stevens NV

751500. Personenauto leasing | Passenger car leasing
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
50999909. Portretten | Portraits
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate

Werken bij Verzekeringskantoor Stevens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verzekeringskantoor Stevens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verzekeringskantoor Stevens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verzekeringskantoor Stevens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Schrijnwerker tuinhuizen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat samen met de zaakvoerder langs bij verschillende particulieren voor het monteren van Tuinhuizen en Carports.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van Verzekeringskantoor Stevens NV in sociale netwerken
Look for responds of Verzekeringskantoor Stevens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verzekeringskantoor Stevens NV. Laat een reactie achter voor Verzekeringskantoor Stevens NV. Verzekeringskantoor Stevens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verzekeringskantoor Stevens NV. Leave a respond for Verzekeringskantoor Stevens NV. Verzekeringskantoor Stevens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verzekeringskantoor Stevens NV op de google maps. Adres en contacten Verzekeringskantoor Stevens NV
Location of Verzekeringskantoor Stevens NV on the google maps. Address and contacts of Verzekeringskantoor Stevens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verzekeringskantoor Stevens NV Verzekeringskantoor Stevens NV: FRANS VAN DIJCK | Vandewalle L | Haut Pr茅 Garage | P. GAILLET | WEDROG BELGIUM

Other related companies as Verzekeringskantoor Stevens NV: FRANS VAN DIJCK | Vandewalle L | Haut Pr茅 Garage | P. GAILLET | WEDROG BELGIUM

Verzekeringskantoor Stevens NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verzekeringskantoor Stevens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02419433593. Het bedrijf Verzekeringskantoor Stevens NV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 10; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Verzekeringskantoor Stevens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verzekeringskantoor Stevens NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verzekeringskantoor Stevens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verzekeringskantoor Stevens NV, openstaande posities, locatie van Verzekeringskantoor Stevens NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verzekeringskantoor Stevens NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verzekeringskantoor Stevens NV, company assigned to the tax number BE02419433593. The company Verzekeringskantoor Stevens NV is located at the address: Stationsstraat 10; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Verzekeringskantoor Stevens NV were not found.
The main activity of Verzekeringskantoor Stevens NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verzekeringskantoor Stevens NV is not available. You also can look at reviews of Verzekeringskantoor Stevens NV, open positions, location of Verzekeringskantoor Stevens NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verzekeringskantoor Stevens NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verzekeringskantoor Stevens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verzekeringskantoor Stevens NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verzekeringskantoor Stevens NV, employees, financial statistics.