VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA

Contactgegevens VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strijdersstraat 20; 2650; Edegem, België

Telefoon (phone): 03 457 06 15 (+32-03 457 06 15) 03 457 06 15 (+32-03 457 06 15)

Fax (fax): 03 457 72 66 (+32-03 457 72 66) 03 457 72 66 (+32-03 457 72 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA
Products information VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03246704101
Ondernemingsnummer: 5343719482
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA
(Get full report from official database of BE for VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA
Addition kinds of activities for VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA

124100. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
28510402. Penseelreinigers | Paintbrush cleaners
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
51720101. Butaangas | Butane gas
64119901. Vuurverliesbeoordeling | Fire loss appraisal

Werken bij VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA. Laat een reactie achter voor VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA. VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA. Leave a respond for VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA. VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA op de google maps. Adres en contacten VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA
Location of VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA on the google maps. Address and contacts of VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA: Alverna | Penelop (New) | Hair Design Wendy | Mottet M-T | REVOLUTION

Other related companies as VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA: Alverna | Penelop (New) | Hair Design Wendy | Mottet M-T | REVOLUTION

VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03246704101. Het bedrijf VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA bevindt zich op het adres: Strijdersstraat 20; 2650; Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, openstaande posities, locatie van VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA op de kaart.

VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, company assigned to the tax number BE03246704101. The company VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA is located at the address: Strijdersstraat 20; 2650; Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA were not found.
The main activity of VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA is not available. You also can look at reviews of VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, open positions, location of VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEKERINGSADVIES FIERENS BVBA, employees, financial statistics.