Verzekeringen Vercauteren BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Verzekeringen Vercauteren BVBA
Private companiesTransportation Equipment • Verzekeringen Vercauteren BVBA

Contactgegevens Verzekeringen Vercauteren BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verzekeringen Vercauteren BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verzekeringen Vercauteren BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krekelendries 9; 1785; Merchtem, België

Telefoon (phone): 052 37 54 28 (+32-052 37 54 28) 052 37 54 28 (+32-052 37 54 28)

Fax (fax): 052 37 29 11 (+32-052 37 29 11) 052 37 29 11 (+32-052 37 29 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verzekeringen Vercauteren BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verzekeringen Vercauteren BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verzekeringen Vercauteren BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verzekeringen Vercauteren BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verzekeringen Vercauteren BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verzekeringen Vercauteren BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verzekeringen Vercauteren BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verzekeringen Vercauteren BVBA
Products information Verzekeringen Vercauteren BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06744750976
Ondernemingsnummer: 3146453857
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Verzekeringen Vercauteren BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verzekeringen Vercauteren BVBA
(Get full report from official database of BE for Verzekeringen Vercauteren BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verzekeringen Vercauteren BVBA
Addition kinds of activities for Verzekeringen Vercauteren BVBA

102100. Koperertsen | Copper ores
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
35790108. Portemeters | Postage meters
50990203. Brandhout | Firewood
89999903. Uitvinder | Inventor

Werken bij Verzekeringen Vercauteren BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verzekeringen Vercauteren BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verzekeringen Vercauteren BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verzekeringen Vercauteren BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van Verzekeringen Vercauteren BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verzekeringen Vercauteren BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verzekeringen Vercauteren BVBA. Laat een reactie achter voor Verzekeringen Vercauteren BVBA. Verzekeringen Vercauteren BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verzekeringen Vercauteren BVBA. Leave a respond for Verzekeringen Vercauteren BVBA. Verzekeringen Vercauteren BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verzekeringen Vercauteren BVBA op de google maps. Adres en contacten Verzekeringen Vercauteren BVBA
Location of Verzekeringen Vercauteren BVBA on the google maps. Address and contacts of Verzekeringen Vercauteren BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verzekeringen Vercauteren BVBA Verzekeringen Vercauteren BVBA: OP DE BEECK & VERHOEVEN | De Maertelaere B | JACOBS KANTOORMACHINES | 'T SUIKERHUISJE | JACQUES DESIMPELAERE

Other related companies as Verzekeringen Vercauteren BVBA: OP DE BEECK & VERHOEVEN | De Maertelaere B | JACOBS KANTOORMACHINES | 'T SUIKERHUISJE | JACQUES DESIMPELAERE

Verzekeringen Vercauteren BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verzekeringen Vercauteren BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06744750976. Het bedrijf Verzekeringen Vercauteren BVBA bevindt zich op het adres: Krekelendries 9; 1785; Merchtem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 632,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Verzekeringen Vercauteren BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verzekeringen Vercauteren BVBA is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verzekeringen Vercauteren BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verzekeringen Vercauteren BVBA, openstaande posities, locatie van Verzekeringen Vercauteren BVBA op de kaart.

Verzekeringen Vercauteren BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verzekeringen Vercauteren BVBA, company assigned to the tax number BE06744750976. The company Verzekeringen Vercauteren BVBA is located at the address: Krekelendries 9; 1785; Merchtem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 632,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Verzekeringen Vercauteren BVBA were not found.
The main activity of Verzekeringen Vercauteren BVBA is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verzekeringen Vercauteren BVBA is not available. You also can look at reviews of Verzekeringen Vercauteren BVBA, open positions, location of Verzekeringen Vercauteren BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verzekeringen Vercauteren BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verzekeringen Vercauteren BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verzekeringen Vercauteren BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verzekeringen Vercauteren BVBA, employees, financial statistics.