VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA
Private companiesInsurance Carriers • VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA

Contactgegevens VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oeverstraat 2; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 711 30 62; 03 771 10 47 (+32-03 711 30 62; 03 771 10 47) 03 711 30 62; 03 771 10 47 (+32-03 711 30 62; 03 771 10 47)

Fax (fax): 03 711 07 99 (+32-03 711 07 99) 03 711 07 99 (+32-03 711 07 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA
Products information VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02711395263
Ondernemingsnummer: 3097839355
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA
(Get full report from official database of BE for VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA
Addition kinds of activities for VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA

10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
35520301. Bleekmachines, textiel | Bleaching machinery, textile
35810100. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
39140403. Ecclesiastische ware, geplateerd (alle metalen) | Ecclesiastical ware, plated (all metals)
50130200. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
56329906. hoedenzaak | Millinery
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA. Laat een reactie achter voor VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA. VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA. Leave a respond for VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA. VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA op de google maps. Adres en contacten VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA
Location of VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA on the google maps. Address and contacts of VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA: VIDIMSOFT | Van Lierde BVBA | T?L?BOUTIQUE | MUSEUM MEERHEM | Lockwood

Other related companies as VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA: VIDIMSOFT | Van Lierde BVBA | T?L?BOUTIQUE | MUSEUM MEERHEM | Lockwood

VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02711395263. Het bedrijf VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA bevindt zich op het adres: Oeverstraat 2; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, openstaande posities, locatie van VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA op de kaart.

VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, company assigned to the tax number BE02711395263. The company VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA is located at the address: Oeverstraat 2; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA were not found.
The main activity of VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA is not available. You also can look at reviews of VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, open positions, location of VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEKERINGEN LARDENOIT-NOENS BVBA, employees, financial statistics.