Vervaecke H

Contactgegevens Vervaecke H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervaecke H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervaecke H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jacques Callaertslaan 6; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 269 29 37 (+32-02 269 29 37) 02 269 29 37 (+32-02 269 29 37)

Fax (fax): +32 (15) 274-21-74 +32 (15) 274-21-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervaecke H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervaecke H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervaecke H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervaecke H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervaecke H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervaecke H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervaecke H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervaecke H
Products information Vervaecke H

BTW identificatienummer (tax): BE06944702148
Ondernemingsnummer: 1404022216
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Vervaecke H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervaecke H
(Get full report from official database of BE for Vervaecke H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervaecke H
Addition kinds of activities for Vervaecke H

5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
673399. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
38290406. Spanning, spanning en fout detectie / meetapparatuur | Stress, strain, and flaw detecting/measuring equipment
51980101. calcimines | Calcimines
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec

Werken bij Vervaecke H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervaecke H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervaecke H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervaecke H. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Vervaecke H in sociale netwerken
Look for responds of Vervaecke H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervaecke H. Laat een reactie achter voor Vervaecke H. Vervaecke H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervaecke H. Leave a respond for Vervaecke H. Vervaecke H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervaecke H op de google maps. Adres en contacten Vervaecke H
Location of Vervaecke H on the google maps. Address and contacts of Vervaecke H

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervaecke H Vervaecke H: SOCIALIST. MUTUALITEIT | Au bonheur des Dames | Hysteria | FIETSEN MERTENS | F. VANDERVORST

Other related companies as Vervaecke H: SOCIALIST. MUTUALITEIT | Au bonheur des Dames | Hysteria | FIETSEN MERTENS | F. VANDERVORST

Vervaecke H is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervaecke H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06944702148. Het bedrijf Vervaecke H bevindt zich op het adres: Jacques Callaertslaan 6; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Vervaecke H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vervaecke H is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervaecke H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervaecke H, openstaande posities, locatie van Vervaecke H op de kaart.

Vervaecke H is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vervaecke H, company assigned to the tax number BE06944702148. The company Vervaecke H is located at the address: Jacques Callaertslaan 6; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 384,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Vervaecke H were not found.
The main activity of Vervaecke H is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervaecke H is not available. You also can look at reviews of Vervaecke H, open positions, location of Vervaecke H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervaecke H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervaecke H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervaecke H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervaecke H, employees, financial statistics.