CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)
Private companiesAdministration of Economic Programs • CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)

Contactgegevens CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP): address, phone, fax, email, website, opening hours

CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2600-Berchem (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 03-280.80.10 (+32-03-280.80.10) 03-280.80.10 (+32-03-280.80.10)

Fax (fax): 03-280.80.19 (+32-03-280.80.19) 03-280.80.19 (+32-03-280.80.19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)
Products information CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)

BTW identificatienummer (tax): BE04252227783
Ondernemingsnummer: 2206298828
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)
(Get full report from official database of BE for CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP))

Aanvulling soorten activiteiten voor CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)
Addition kinds of activities for CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)

3586. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
5063. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
20240204. spumoni | Spumoni
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) in sociale netwerken
Look for responds of CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP). Laat een reactie achter voor CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP). CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP). Leave a respond for CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP). CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) op de google maps. Adres en contacten CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)
Location of CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) on the google maps. Address and contacts of CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP)

Andere gerelateerde bedrijven als come CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP): RESTAURANT DEN BUSINESS | Derewianka Michael | WV LUXETOUR | LIBRAIRIE DE L'ARRET | W. WUYTS

Other related companies as CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP): RESTAURANT DEN BUSINESS | Derewianka Michael | WV LUXETOUR | LIBRAIRIE DE L'ARRET | W. WUYTS

CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04252227783. Het bedrijf CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) bevindt zich op het adres: 2600-Berchem (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), openstaande posities, locatie van CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) op de kaart.

CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), company assigned to the tax number BE04252227783. The company CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) is located at the address: 2600-Berchem (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) were not found.
The main activity of CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) is not available. You also can look at reviews of CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), open positions, location of CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORUS INTERNATIONAL SERVICES NV (KALZIP), employees, financial statistics.