Vellut & Namèche SPRL

Contactgegevens Vellut & Namèche SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vellut & Namèche SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vellut & Namèche SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 14 Box 2; 1360; Perwez, België

Telefoon (phone): 081 65 80 00 (+32-081 65 80 00) 081 65 80 00 (+32-081 65 80 00)

Fax (fax): 081 65 80 90 (+32-081 65 80 90) 081 65 80 90 (+32-081 65 80 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vellut & Namèche SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vellut & Namèche SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vellut & Namèche SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vellut & Namèche SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vellut & Namèche SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vellut & Namèche SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vellut & Namèche SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vellut & Namèche SPRL
Products information Vellut & Namèche SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08943939208
Ondernemingsnummer: 3428527832
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Vellut & Namèche SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vellut & Namèche SPRL
(Get full report from official database of BE for Vellut & Namèche SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vellut & Namèche SPRL
Addition kinds of activities for Vellut & Namèche SPRL

01719904. Krantenboerderij | Currant farm
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
30890317. Siding, kunststof | Siding, plastics
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
51120000. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
72159902. Wasserette routes, munten geëxploiteerd | Laundry machine routes, coin-operated

Werken bij Vellut & Namèche SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vellut & Namèche SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vellut & Namèche SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vellut & Namèche SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Vellut & Namèche SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vellut & Namèche SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vellut & Namèche SPRL. Laat een reactie achter voor Vellut & Namèche SPRL. Vellut & Namèche SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vellut & Namèche SPRL. Leave a respond for Vellut & Namèche SPRL. Vellut & Namèche SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vellut & Namèche SPRL op de google maps. Adres en contacten Vellut & Namèche SPRL
Location of Vellut & Namèche SPRL on the google maps. Address and contacts of Vellut & Namèche SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vellut & Namèche SPRL Vellut & Namèche SPRL: Ceyssens Verzekeringskantoor | ONZE-LIEVE-VROUW ZIEKENHUIS | JAN VAN RELEGHEM | HUIS CHRIS | BOONE N.

Other related companies as Vellut & Namèche SPRL: Ceyssens Verzekeringskantoor | ONZE-LIEVE-VROUW ZIEKENHUIS | JAN VAN RELEGHEM | HUIS CHRIS | BOONE N.

Vellut & Namèche SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vellut & Namèche SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08943939208. Het bedrijf Vellut & Namèche SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 14 Box 2; 1360; Perwez. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Vellut & Namèche SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vellut & Namèche SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vellut & Namèche SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vellut & Namèche SPRL, openstaande posities, locatie van Vellut & Namèche SPRL op de kaart.

Vellut & Namèche SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vellut & Namèche SPRL, company assigned to the tax number BE08943939208. The company Vellut & Namèche SPRL is located at the address: Chaussée de Wavre 14 Box 2; 1360; Perwez. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Vellut & Namèche SPRL were not found.
The main activity of Vellut & Namèche SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vellut & Namèche SPRL is not available. You also can look at reviews of Vellut & Namèche SPRL, open positions, location of Vellut & Namèche SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vellut & Namèche SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vellut & Namèche SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vellut & Namèche SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vellut & Namèche SPRL, employees, financial statistics.