COMMUNICATION GROUP FAST

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • COMMUNICATION GROUP FAST
Private companiesTobacco Products • COMMUNICATION GROUP FAST

Contactgegevens COMMUNICATION GROUP FAST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMMUNICATION GROUP FAST: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMMUNICATION GROUP FAST

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1180-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-639.61.11 (+32-02-639.61.11) 02-639.61.11 (+32-02-639.61.11)

Fax (fax): 02-644.61.16 (+32-02-644.61.16) 02-644.61.16 (+32-02-644.61.16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMMUNICATION GROUP FAST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMMUNICATION GROUP FAST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMMUNICATION GROUP FAST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMMUNICATION GROUP FAST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMMUNICATION GROUP FAST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMMUNICATION GROUP FAST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMMUNICATION GROUP FAST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMMUNICATION GROUP FAST
Products information COMMUNICATION GROUP FAST

BTW identificatienummer (tax): BE03084930419
Ondernemingsnummer: 3699890136
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000 EUR
Werknemers (employees): 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in COMMUNICATION GROUP FAST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMMUNICATION GROUP FAST
(Get full report from official database of BE for COMMUNICATION GROUP FAST)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMMUNICATION GROUP FAST
Addition kinds of activities for COMMUNICATION GROUP FAST

313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
28920107. Loodstyphnate (explosieve) | Lead styphnate (explosive)
34430700. Metalen onderdelen | Metal parts
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
72619901. Crematorium | Crematory
73890208. Petroleumraffinaderij inspectiedienst | Petroleum refinery inspection service
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides

Werken bij COMMUNICATION GROUP FAST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMMUNICATION GROUP FAST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMMUNICATION GROUP FAST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMMUNICATION GROUP FAST. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van COMMUNICATION GROUP FAST in sociale netwerken
Look for responds of COMMUNICATION GROUP FAST in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMMUNICATION GROUP FAST. Laat een reactie achter voor COMMUNICATION GROUP FAST. COMMUNICATION GROUP FAST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMMUNICATION GROUP FAST. Leave a respond for COMMUNICATION GROUP FAST. COMMUNICATION GROUP FAST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMMUNICATION GROUP FAST op de google maps. Adres en contacten COMMUNICATION GROUP FAST
Location of COMMUNICATION GROUP FAST on the google maps. Address and contacts of COMMUNICATION GROUP FAST

Andere gerelateerde bedrijven als come COMMUNICATION GROUP FAST COMMUNICATION GROUP FAST: GAME NATION | T.C. BASVELD | K.S.K. KALLO | CENTRE BEAUT? JACQUELINE | AVERHO

Other related companies as COMMUNICATION GROUP FAST: GAME NATION | T.C. BASVELD | K.S.K. KALLO | CENTRE BEAUT? JACQUELINE | AVERHO

COMMUNICATION GROUP FAST is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is COMMUNICATION GROUP FAST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03084930419. Het bedrijf COMMUNICATION GROUP FAST bevindt zich op het adres: 1180-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COMMUNICATION GROUP FAST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMMUNICATION GROUP FAST is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMMUNICATION GROUP FAST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMMUNICATION GROUP FAST, openstaande posities, locatie van COMMUNICATION GROUP FAST op de kaart.

COMMUNICATION GROUP FAST is a company, that was registered 2001 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is COMMUNICATION GROUP FAST, company assigned to the tax number BE03084930419. The company COMMUNICATION GROUP FAST is located at the address: 1180-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 25 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COMMUNICATION GROUP FAST were not found.
The main activity of COMMUNICATION GROUP FAST is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COMMUNICATION GROUP FAST is not available. You also can look at reviews of COMMUNICATION GROUP FAST, open positions, location of COMMUNICATION GROUP FAST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMMUNICATION GROUP FAST, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMMUNICATION GROUP FAST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMMUNICATION GROUP FAST, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMMUNICATION GROUP FAST, employees, financial statistics.