CLEARWIRE BELGIUM

Contactgegevens CLEARWIRE BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEARWIRE BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEARWIRE BELGIUM

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-400.77.77 (+32-02-400.77.77) 02-400.77.77 (+32-02-400.77.77)

Fax (fax): 02-400.77.66 (+32-02-400.77.66) 02-400.77.66 (+32-02-400.77.66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEARWIRE BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEARWIRE BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEARWIRE BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEARWIRE BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEARWIRE BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEARWIRE BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEARWIRE BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEARWIRE BELGIUM
Products information CLEARWIRE BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE05390136718
Ondernemingsnummer: 2736663818
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CLEARWIRE BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEARWIRE BELGIUM
(Get full report from official database of BE for CLEARWIRE BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEARWIRE BELGIUM
Addition kinds of activities for CLEARWIRE BELGIUM

0191. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
39490704. Maskers: hockey, honkbal, voetbal, enz. | Masks: hockey, baseball, football, etc.
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec

Werken bij CLEARWIRE BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEARWIRE BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEARWIRE BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEARWIRE BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

  • Installateur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente arbeider (handige Harry) die geen schrik heeft om zijn handen vuil te maken.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

Zoek naar antwoorden van CLEARWIRE BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of CLEARWIRE BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEARWIRE BELGIUM. Laat een reactie achter voor CLEARWIRE BELGIUM. CLEARWIRE BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEARWIRE BELGIUM. Leave a respond for CLEARWIRE BELGIUM. CLEARWIRE BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEARWIRE BELGIUM op de google maps. Adres en contacten CLEARWIRE BELGIUM
Location of CLEARWIRE BELGIUM on the google maps. Address and contacts of CLEARWIRE BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEARWIRE BELGIUM CLEARWIRE BELGIUM: AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | EYCKMANS-VAN DAELE | RESTAURANT LA P?NICHE | FRITERIE LE CHANTILLY | GABRIEL ROBIJN

Other related companies as CLEARWIRE BELGIUM: AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | EYCKMANS-VAN DAELE | RESTAURANT LA P?NICHE | FRITERIE LE CHANTILLY | GABRIEL ROBIJN

CLEARWIRE BELGIUM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEARWIRE BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05390136718. Het bedrijf CLEARWIRE BELGIUM bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CLEARWIRE BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEARWIRE BELGIUM is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEARWIRE BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEARWIRE BELGIUM, openstaande posities, locatie van CLEARWIRE BELGIUM op de kaart.

CLEARWIRE BELGIUM is a company, that was registered 1988 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CLEARWIRE BELGIUM, company assigned to the tax number BE05390136718. The company CLEARWIRE BELGIUM is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CLEARWIRE BELGIUM were not found.
The main activity of CLEARWIRE BELGIUM is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEARWIRE BELGIUM is not available. You also can look at reviews of CLEARWIRE BELGIUM, open positions, location of CLEARWIRE BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEARWIRE BELGIUM, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEARWIRE BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEARWIRE BELGIUM, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEARWIRE BELGIUM, employees, financial statistics.