FLCLAES FRANS EN ZONEN NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • FLCLAES FRANS EN ZONEN NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • FLCLAES FRANS EN ZONEN NV

Contactgegevens FLCLAES FRANS EN ZONEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCLAES FRANS EN ZONEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCLAES FRANS EN ZONEN NV

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Beverlosesteenweg 128 3583 Beringen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-45-62-00 32-11-45-62-00

Fax (fax): 32-11-43-26-27 32-11-43-26-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCLAES FRANS EN ZONEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCLAES FRANS EN ZONEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCLAES FRANS EN ZONEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCLAES FRANS EN ZONEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCLAES FRANS EN ZONEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCLAES FRANS EN ZONEN NV
Products information FLCLAES FRANS EN ZONEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01837432861
Ondernemingsnummer: 5249511718
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLCLAES FRANS EN ZONEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cosmetics industry - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCLAES FRANS EN ZONEN NV
(Get full report from official database of BE for FLCLAES FRANS EN ZONEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCLAES FRANS EN ZONEN NV
Addition kinds of activities for FLCLAES FRANS EN ZONEN NV

226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
474100. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
20859903. Corn Whisky | Corn whiskey
32810101. Altaren, gesneden steen | Altars, cut stone
50910603. fietsen | Bicycles
62319904. Beurzen | Stock exchanges
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient
82110201. Academie | Academy

Werken bij FLCLAES FRANS EN ZONEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCLAES FRANS EN ZONEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCLAES FRANS EN ZONEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCLAES FRANS EN ZONEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FLCLAES FRANS EN ZONEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCLAES FRANS EN ZONEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCLAES FRANS EN ZONEN NV. Laat een reactie achter voor FLCLAES FRANS EN ZONEN NV. FLCLAES FRANS EN ZONEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCLAES FRANS EN ZONEN NV. Leave a respond for FLCLAES FRANS EN ZONEN NV. FLCLAES FRANS EN ZONEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCLAES FRANS EN ZONEN NV op de google maps. Adres en contacten FLCLAES FRANS EN ZONEN NV
Location of FLCLAES FRANS EN ZONEN NV on the google maps. Address and contacts of FLCLAES FRANS EN ZONEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCLAES FRANS EN ZONEN NV FLCLAES FRANS EN ZONEN NV: FLCHASSIS NORMA SA | MARIA DE WIT | TRONQUO FRANS GARAGE | Arsa SA | DE BROODGALLERIJ

Other related companies as FLCLAES FRANS EN ZONEN NV: FLCHASSIS NORMA SA | MARIA DE WIT | TRONQUO FRANS GARAGE | Arsa SA | DE BROODGALLERIJ

FLCLAES FRANS EN ZONEN NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837432861. Het bedrijf FLCLAES FRANS EN ZONEN NV bevindt zich op het adres: Beverlosesteenweg 128 3583 Beringen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cosmetics industry - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLCLAES FRANS EN ZONEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCLAES FRANS EN ZONEN NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCLAES FRANS EN ZONEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, openstaande posities, locatie van FLCLAES FRANS EN ZONEN NV op de kaart.

FLCLAES FRANS EN ZONEN NV is a company, that was registered 2007 in Beringen region, Belgium. Full name of company is FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, company assigned to the tax number BE01837432861. The company FLCLAES FRANS EN ZONEN NV is located at the address: Beverlosesteenweg 128 3583 Beringen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cosmetics industry - machinery and equipment. Products created in FLCLAES FRANS EN ZONEN NV were not found.
The main activity of FLCLAES FRANS EN ZONEN NV is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCLAES FRANS EN ZONEN NV is not available. You also can look at reviews of FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, open positions, location of FLCLAES FRANS EN ZONEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCLAES FRANS EN ZONEN NV, employees, financial statistics.