Tryssesoone Y

Contactgegevens Tryssesoone Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tryssesoone Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tryssesoone Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 53; 8650; Houthulst (Merkem), België

Telefoon (phone): 051 54 52 41 (+32-051 54 52 41) 051 54 52 41 (+32-051 54 52 41)

Fax (fax): +32 (14) 178-50-23 +32 (14) 178-50-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tryssesoone Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tryssesoone Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tryssesoone Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tryssesoone Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tryssesoone Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tryssesoone Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tryssesoone Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tryssesoone Y
Products information Tryssesoone Y

BTW identificatienummer (tax): BE08623962402
Ondernemingsnummer: 8306182861
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Tryssesoone Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tryssesoone Y
(Get full report from official database of BE for Tryssesoone Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tryssesoone Y
Addition kinds of activities for Tryssesoone Y

33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
33419901. Aluminium smelten en raffineren (secundair) | Aluminum smelting and refining (secondary)
65310203. Coöperatieve appartement manager | Cooperative apartment manager
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental
75130000. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers

Werken bij Tryssesoone Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tryssesoone Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tryssesoone Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tryssesoone Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Harvey Nash - System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobomschrijving   Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een System Engineer. Het team is verantwoordelijk voor onderhoud, migraties en standaardisatie van de applicaties. Dit omhelst het opzetten van nieuwe (virtuele) servers in de datcenters, het installeren en configureren van de applicatie software(s) en de systeem software(s) op de servers. Dit in een internationale context met een zeer nauwe samenwerking met ICT teams, infrastructuur teams, externe software leveranciers en met andere collega's van Application Hosting België.     What you'll do Binnen deze team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de migratie, standaardisatie en het beheer. Hierin ben je voortdurend op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen. Daarnaast ben je ben je bereid om mee vorm te geven aan de implementatie van bijhorende processen (release-, request-, incident-, support- en business continuity process, ...). Je bent vanzelfsprekend ook bereid dit toe te passen in deze specifieke context. Je werkt samen met je collega's in een team aan deze uitdagende en ambitieuze opzetten; je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings. Je staat open voor werk en buiten de gangbarekantooruren en je bent bovendien bereid om (op termijn) in een beurtrol voor permanentie te stappen wanneer de nood zich aandient. Je kan je flexibel organiseren en sluit een occasionele verplaatsing niet uit. Het team werkt volgens de GEO principes Dit betekent concreet dat er twee dagen in de week een teamdag is en dat op de andere werkdagen de medewerker op zijn eigen standplaats werkt (Gent, Mechelen, Brussel, ...) of aan telewerken doet.   Profiel Interesse voor de veelzijdigheid van open systemen. Je kan vlot dossiers analyseren en tot een uitwerking brengen. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en doelen kan realiseren. Je bent bereid om mee te draaien in weekendwerk en eventueel op termijn in een beurtrol voor permanentie. Je bent bereid om (op korte tijd) de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen om deze ambitieuze opdracht tot een goed einde te brengen.   Required Skills  Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen: TWS/UAC Hyper-V, VMware, BladeLogic, NetBackup System Center Suite (SCOM, COR, SCCM, SCSM) Windows 2012, Linux, RedHat 6/7 WebSphere, WebSEAL, Apache, Tomcat Connect: Direct en UDM Oracle/SQL/MySQL ELK (ElasticSearch/Logtash/Kibana) Atlassian Products F5 LTM Ansible, GIT, RH Satellite Goede kennis van het Nederlands en het Engels.   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van Tryssesoone Y in sociale netwerken
Look for responds of Tryssesoone Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tryssesoone Y. Laat een reactie achter voor Tryssesoone Y. Tryssesoone Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tryssesoone Y. Leave a respond for Tryssesoone Y. Tryssesoone Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tryssesoone Y op de google maps. Adres en contacten Tryssesoone Y
Location of Tryssesoone Y on the google maps. Address and contacts of Tryssesoone Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Tryssesoone Y Tryssesoone Y: FLCLIMAGLASS NV | RESTAURANT SHANGAI | De Dobbeleer T | THOMAS MANSET | L. DEFOOZ

Other related companies as Tryssesoone Y: FLCLIMAGLASS NV | RESTAURANT SHANGAI | De Dobbeleer T | THOMAS MANSET | L. DEFOOZ

Tryssesoone Y is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tryssesoone Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08623962402. Het bedrijf Tryssesoone Y bevindt zich op het adres: Stationsstraat 53; 8650; Houthulst (Merkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Tryssesoone Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tryssesoone Y is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tryssesoone Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tryssesoone Y, openstaande posities, locatie van Tryssesoone Y op de kaart.

Tryssesoone Y is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tryssesoone Y, company assigned to the tax number BE08623962402. The company Tryssesoone Y is located at the address: Stationsstraat 53; 8650; Houthulst (Merkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Tryssesoone Y were not found.
The main activity of Tryssesoone Y is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tryssesoone Y is not available. You also can look at reviews of Tryssesoone Y, open positions, location of Tryssesoone Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tryssesoone Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tryssesoone Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tryssesoone Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tryssesoone Y, employees, financial statistics.