CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA

Contactgegevens CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1853-Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02-705.46.00 (+32-02-705.46.00) 02-705.46.00 (+32-02-705.46.00)

Fax (fax): 02-705.35.87 (+32-02-705.35.87) 02-705.35.87 (+32-02-705.35.87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA
Products information CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA

BTW identificatienummer (tax): BE05181121826
Ondernemingsnummer: 7290222167
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): 21
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA
(Get full report from official database of BE for CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA
Addition kinds of activities for CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
28650312. difenylaminen | Diphenylamines
51980103. Emailen | Enamels
86419904. Vereniging van ouders-leerkrachten | Parent-teachers' association
92210202. Marshals 'kantoor, politie | Marshals' office, police

Werken bij CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA in sociale netwerken
Look for responds of CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA. Laat een reactie achter voor CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA. CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA. Leave a respond for CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA. CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA op de google maps. Adres en contacten CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA
Location of CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA on the google maps. Address and contacts of CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA: SCULPTURE | VANDEKERCKHOVE P. | B. WITTAMER | Bons Amis (Aux) | amaury de crombrugghe

Other related companies as CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA: SCULPTURE | VANDEKERCKHOVE P. | B. WITTAMER | Bons Amis (Aux) | amaury de crombrugghe

CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05181121826. Het bedrijf CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA bevindt zich op het adres: 1853-Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 21 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, openstaande posities, locatie van CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA op de kaart.

CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, company assigned to the tax number BE05181121826. The company CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA is located at the address: 1853-Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 21 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA were not found.
The main activity of CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA is not available. You also can look at reviews of CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, open positions, location of CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHG - Meridian Computer Leasing Belgium NV/SA, employees, financial statistics.