CHATEAU D'HASSONVILLE

Contactgegevens CHATEAU D'HASSONVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHATEAU D'HASSONVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHATEAU D'HASSONVILLE

Regio (region): Marche-En-Famenne, België

Adres (address): 6900-Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): 084-31.10.25 (+32-084-31.10.25) 084-31.10.25 (+32-084-31.10.25)

Fax (fax): 084-31.60.27 (+32-084-31.60.27) 084-31.60.27 (+32-084-31.60.27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHATEAU D'HASSONVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHATEAU D'HASSONVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHATEAU D'HASSONVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHATEAU D'HASSONVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHATEAU D'HASSONVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHATEAU D'HASSONVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHATEAU D'HASSONVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHATEAU D'HASSONVILLE
Products information CHATEAU D'HASSONVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE04308258056
Ondernemingsnummer: 3646606445
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 394,000 EUR
Werknemers (employees): 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CHATEAU D'HASSONVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHATEAU D'HASSONVILLE
(Get full report from official database of BE for CHATEAU D'HASSONVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHATEAU D'HASSONVILLE
Addition kinds of activities for CHATEAU D'HASSONVILLE

35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
47890301. Cabines, getrokken paard: te huur | Cabs, horse drawn: for hire
59999919. Religieuze goederen | Religious goods
63710201. Unie trustfondsen | Union trust funds

Werken bij CHATEAU D'HASSONVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHATEAU D'HASSONVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHATEAU D'HASSONVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHATEAU D'HASSONVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van CHATEAU D'HASSONVILLE in sociale netwerken
Look for responds of CHATEAU D'HASSONVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHATEAU D'HASSONVILLE. Laat een reactie achter voor CHATEAU D'HASSONVILLE. CHATEAU D'HASSONVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHATEAU D'HASSONVILLE. Leave a respond for CHATEAU D'HASSONVILLE. CHATEAU D'HASSONVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHATEAU D'HASSONVILLE op de google maps. Adres en contacten CHATEAU D'HASSONVILLE
Location of CHATEAU D'HASSONVILLE on the google maps. Address and contacts of CHATEAU D'HASSONVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHATEAU D'HASSONVILLE CHATEAU D'HASSONVILLE: IMMOBILI?RE DE WALLONIE | Dibat SPRL | PAUL COLSON | DIGGER DUIKCLUB | INTERSPORT

Other related companies as CHATEAU D'HASSONVILLE: IMMOBILI?RE DE WALLONIE | Dibat SPRL | PAUL COLSON | DIGGER DUIKCLUB | INTERSPORT

CHATEAU D'HASSONVILLE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Marche-En-Famenne, België. De volledige naam van het bedrijf is CHATEAU D'HASSONVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04308258056. Het bedrijf CHATEAU D'HASSONVILLE bevindt zich op het adres: 6900-Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 394,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CHATEAU D'HASSONVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHATEAU D'HASSONVILLE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHATEAU D'HASSONVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHATEAU D'HASSONVILLE, openstaande posities, locatie van CHATEAU D'HASSONVILLE op de kaart.

CHATEAU D'HASSONVILLE is a company, that was registered 2000 in Marche-En-Famenne region, Belgium. Full name of company is CHATEAU D'HASSONVILLE, company assigned to the tax number BE04308258056. The company CHATEAU D'HASSONVILLE is located at the address: 6900-Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 25 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 394,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CHATEAU D'HASSONVILLE were not found.
The main activity of CHATEAU D'HASSONVILLE is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHATEAU D'HASSONVILLE is not available. You also can look at reviews of CHATEAU D'HASSONVILLE, open positions, location of CHATEAU D'HASSONVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHATEAU D'HASSONVILLE, Marche-En-Famenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHATEAU D'HASSONVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHATEAU D'HASSONVILLE, Marche-En-Famenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHATEAU D'HASSONVILLE, employees, financial statistics.